Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Bosnjo i dalje ulaze u banke svojih progonitelja silovatelja i dzelata.. Nikada Bosnjo nece doci pameti.. Odrzava duh Herceg Bosne sa 1.7 milijardi maraka po zadimljenim kladionicama a oni se veceras sprdaju sa njima u Mostaru.. Bosnjo zasluzio si
ja sam jedan od tih 1400...dvije godine nas zavlace i sada kada je trebalo doci rjesenje o povratu novca,onda ova vijest...da niko nece dobiti...majkicu im a i ovom nasem iz agencije za privatizaciju
@zippoo87 zao mi te ono bas ...ali sto ulazes kod njih
Jos jedan dokaz da smo drzava nesposobnih. Moj djed je neki dan dobio odbijenicu i prema svemu navedenom krivica pada na nasu Agenciju za privatizaciju koja je davala pogresne podatke. Zalosno koliko nespisobnih uhljeba ova drzava ima. Najzalosnije sto su ti ljudi unistili nade i sanse za naplatu stednje za hiljade stedisa, a niko odgovarati nece. Tuga i zalost od drzave.
Srbija je držva koja ima mafijaško društveno uređenje. Vladavina prava je u njih naučna fantastika.
Mufid Kokuz Pemzioner
zabvinut sam
Nista od presude protiv njih. Nista od stednje. Lista se nastavlja izgleda.
Zato necarinske barijere uvesti koliko sutra do iznosa od 200mil eura i to je to! Borimo se svim silama protiv smrdskih i krvackih okupatora! Ne kupujte od dušmana!
srbima koji zive u rs-u a penziju zaradili u federaciji nema vise tih penzija ave dok ovaj istocni susjed ne vrati pare
Taman autoput prema bosni da prave
Da su htjeli vraćati nebi ni pljačkali bošnje svakih pedeset godina. Budite pametni u buduće čim im nestane oni u pljačku srpska pogan.
Oni za kifle nemaju, još malo pa će početi prodavati ruski otpad koji su im nedavno donirali.
Ajduk Veljko i Stanko su mala djeca i bebe za ovaj okot u srbiji na vlasti ..
Procitajte presudu Alisic iz Strazbura. Tu jasno pise da FBIH nije preuzela obavezu isplate, a kako tvrdi Srbija. Isto je i za Slovence, nego nisu iscrpili sve pravne radnje u Sloveniji, pa je zato Europski sud za ljudska prava odbio presudu. Naprema tome, gospodja Amila je trebala svoje clanove savjetovati da prvo iscrpe sve u Sloveniji, pa onda Strazbur. Nadam se da nece pogresno savjetovati stedise i u Srbiji.
Nema ko nije uzeo pare od ovog jadnog naroda.Srbija, Slovenija, Hrvatska.....Ali opet niko nije vise uzeo od SDA.