Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god otvori firmu kod nas i zaposli ljude treba u tom gradu direktor odma da dobije jednu ulicu njemu u cast,jer pored svih problema koje imamo neko skupi hrabrosti pa svoje pare ulozi.
Evo ti k*rac Fikret Abdicu hahaha
Drugim riječima, prodali su firmu Slovencima...
Cuj kompanija iz Slovenije, bice opet ostecenih i prevarenih 🤔
Pa moraju nesto poduzeti da vrate Bosance nazad. 60 % Krajisnika se iselili u Sloveniju. Gdje god krenes, zapnes za Bosanca u Sloveniji.
Mi vala i jesmo za cirkuskih rekvizita samo... Trampoline, gutačice vatri, kostimi za klovnove...to treba proizvoditi što više
Odkud toliki radnici, svi bjeze odavdje.
sviumi prve slike buzim ko silent hill doso
Bravo za Bužim!!!
Ako slovenci otvaraju to je kratkog vijeka , nesto su smislili janezi vjerovatno ce na kraju radnici ostat kratkih rukava . Bez broj primjera od Sct-a , zlatarne celje , hotel Tuzla , ljubljanska banka , pogon u famosu itd itd itd
Prave pasija preskakala.
Eh to je poso, a ne da pola Krajine ide raditi po Sloveniji i Austriji
Jeftina radna snaga
Buzim se gradi kao Real Madrid (ALI ZASLUZENO!)