Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu politiku i namjestanje cijena gdje manjina podjeli profit napuhane cijene. Probajte paradajz ovaj kupovni ili preskupo grozdje, eto samo 2 primjera. Zasto se sistem pijaca totalno ne reorganizuje kao na primjer dozvoli prosjecnom gradjanu koji ima par gredica i viska poda nizak porez u srazmjeru prodaje tako da vise jedemo domaceg i kvalitetnijeg. Naravno da ako bih to bilo pravilno napravito da bih se vremenom povecao kvalitet i smanjio deficit.
Vidi,vidi kako moze jednoglasno kada neko kupuje,a neko prodaje.Na dnevni red svake Skupstine treba staviti tacku dvije kupovina,prodaja,rasprodaja...Da se malo omirisu pozicija i opozicija.
Ova pijaca će na kraju biti skuplje plaćena po m2 od zgrade UIO u Banja Luci. Generalno rješenje je 0 bodova.
Zna li se koliko ce na racun da legne Hubjeru i Alagicu? U roku od godinu dana su pokazali da su gori nego SDA zadnjih 20 godina.