Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako ste mogli s*** fabriku duhana sarajevo , ne mozes se okrenut a da ne vidis nekog sa cigarom , a ona najjeftinija 2.8 KM , moras biti umjetnik da sjebes jednu takvu firmu ! mater vam *** :)
Pa i jesu umjetnici
SDA jer sje*ala sve dokle je stigla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Propala fabrika cigareta u zemlji "pusaca" .
rjesenje za sve NAS www.bakssuzz.stiforprs.com 100%nije spam neke stranice to tako registruju
Garant je neophodno povecanje plate direktoru sa 13,000 na 23,000KM!
ja do sada, u svojih 25 i kusur godina života nisam čuo da je ovaj PPDIVUT bilo šta pozitivno i vrijedno spomena uradio za bilo koju firmu u FBIH, tako da ne vidim razlog njihove pobune u konkretnoj situaciji. oni misle da će neko finansirati njihov nerad?
haha neka i tako im i treba. Zaposljavane su mrtve stele, to vise nije bilo dovoljno "imati stelu" nego uz to i patiti. Kadar za baciti. Neka neka...sad cete se opametiti!
Sto se meme tice ja bi volio da se zatvore sve fabrike cigatera ,a da se umjesto njih nesto drugo otvori
Polako ali sigurno,vode naroda, koji se izjasnjava kao bosnjacki , ce da proda sve sto radi, u dijelu koji kontrolisu, raznim stranim lobijima,a zarad svojih interesa, stvarajuci od nas preostalih ovjde zivih, dio (oblast)GAZE gdje se mozes zvat kako zelis, a sve ce nam ostalo biti tude.Hvala im jos jednom.
odlazi, ja bi rekla, jos jedna firma u zaborav.....
Ne vjerujem, mislio sam da je najbolje u FDS-u uzeti dionice ali eto ispade i to bosnjo moze pokvariti.
kad propane fabrika onda pusite jedni drugim medjusobno
Ima li ista u Sarajevu da ne propada pa to nema tako ni u Cadu,nema na zemaljskoj kugli a onda nam poturaju patriotizam u odbrani BIH od Srba i Hrvata.Svi ama bas svi u okruzenju bolje zive od nas,manje kradu i vise imaju posla.Fabrika duhana ni tokom rata nije bila u kriticnom stanju,cak je odlicno poslovala.Sve nasi,nasi politicari pokradose,unistise,sve do cega dodu....
Dok ste drzali monopol,djelili astronomske plate,kupovali hotele po Vlasicu sve je bilo ok,!Sad mjaucete!Jebite se,propali su i drugi!
Onaj osjecaj kad sve oko tebe ode u qrc.
Vratite cijene cigara i ima svi da ponovo pocnemo pusit :**
Sta spasite, valjda zapali te
Pa ***te zivot zar je moguce da ti ljudi toliko kradu da firme koje prakticno imaju monopol propadaju? Kako mozes FDS i GRAS propast?