Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arapski turisti krenu za bihac,pohapse ih srbi u mrkonjicu,te isti prenoce u podrumu p.s. ,(tretiraju ih ko teroriste),i hajmo sad pricat o gostoprimstvu...
Kakav bolan organizovani turizam. Nismo u stanju da regulisemo usrani taxi stand na aerodromu, a pricamo o turizmu... Tu ti pada sva prica o turizmu. Kod nas si te svodi sve na to da turista dodje na pola dana u Sarajevo, malo se provrti po Bascarsiji i centru gdje je iole pristojno i uredno, pojede dobru, i za njih jeftinu klopu, vidi malo nase istorije i gdje su se to ljudi mlatili i nazad. Ako je imao srece u tih pola dana niko ga nije zavalio, ukrao nesto, obio auto, itd. Ne dao Bog da ostane duze i da vidi ovu nasu jad i bijedu, prljavstinu, debilizam ljudi, itd.
inv.ba ti to uporedi Sarajevo sa velikim svjetskim metropolama? Pa postenog parka nemamo bolan ne bio. O gradskom saobracaju i da ne govorim. A sto se tice gostoljubivosti, jadna ti majka gostoljubivosti turistickih radnika (od konobara do revizora).
SAOBRAĆAJNA infrastruktura, SMJEŠTAJNI kapaciteti i VLADAVINA zakona je sve što TREBAJU turisti. Ostalo ima. AL' VALJA RADIT'...
....to jos malo silovanja...sad nas finisirajte krmpijem