Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se čitav Svijet priprema za otvaranje svjetske izložbe EXPO 2015 u Milanu i da prezenira i prodaje svoje tradicionalne prehrambene proizvode, i to u trajanju izložbe 6 mjeseci, čak je i EU odustala od rigorozne kontrole uvoza hrane, BiH će biti daleko od takvih mogućnosti......Toliko o SEDRI i njihovim inicijativama, Spas je BBI!
i šta ćemo sad , ovo trebamo uzeti zdravo za gotovo ???? ...... bez vjerodostojnog dokaza ili bez znanja porijekla i načina uzgoja , odnesite ga mami svojoj da se zdravo hrani .....
Bez potvrde Instituta za kontrolu hrane pri Poljoprivrednom Fakultetu, sam natpis organsko ma ambalazi nista ne znaci.
U OVOJ ZEMLJI NE VJERUJEM NI U ŠTA PA NI U ORGANSKU PROIZVODNJU. NA OVOM PROSTORU 99% LJUDI SE UTRKUJE KAKO KOGA ŠTO ŽEŠĆE PREVARITI! ORGANSKA PROIZVODNJA, HAHAHA- DOBIJU CERTIFIKAT ILI KAKO SE TO VEĆ ZOVE. NE SUMNJAM DA DOBIJU CERTIFIKAT SAMO JE PITANJE KOLIKO KOŠTA TAJ CERTIFIKAT. NARODE U OVOJ ZEMLJI NIŠTA NIJE TAČNO I SUGURNO OSIM ŠTO JE TAČNA I SIGURNA P R E V A R A.
BGE is feeling sarcastic today. - Ma kakvi ba. Uvozno je najbolje. Puno mislimo na ekonomski razvoj susjednih nam država, ko će još misliti na ekonomski razvoj svoje države i samozapošljavanje...