Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od takve industrije, u ratu sacuvali, u miru ih popljahali, dosli smo do zemlje sajmova jabuka, sljiva maline. Nista nego sjest i gulit jabuke, zato smo se i izborili.
Goražde = Grad kojeg je odbranio naš predsjednik Alija Izetbegović rahmet mu duši i grad čiju ekonomiju danas gradi SDA. Bošnjaci pamet u glavu, ako želite opstati i lijepo i ugodno živjeti glasajte uvijek za SDA. Neće biti dženneta bez SDA i bošnjačkog jedinstva. I Allah gleda non-stop i znat će ako glasate za kafire a ne za SDA. Jer SDA je na strani pravde i istine, samo muslimani samo Bošnjaci za bolje sutra Bosne.
@Bosanac1945, na čemu si ti čovječe? :)))) Da li si čitav? Šteta da se prije glasanja ne uzima u obzir mentalna uračunjljivost glasača. Zbog takvih kao ti, koji povezuješ religiju i stranku, BiH ode u tri vraga. Pa čovče, je li nam to počelo teči med i mlijeko? Bosna nazaduje, a ne napreduje. Odveli su nas svi skupa u siromaštvo. O kakvom ti Dženetu govoriš? Da li si pametan. I ko to oslobodi Goražde? :)))
SDA je kancer koji polako ali sigurno unistava BiH...