Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u citavom svijetu firme koje bave prodajom energije su giganti koji posluju sa ogromnim dobicima samo kod nas su u minusu. sjecam se prije par godina godina lutrija srbije poslovala sa gubitkom sto je u domenu naucne fantastike zato sto se dobici ispalcuju iz fonda uplata. jos jedan primjer je rafinerija brod. mislim da je ovo jedina fabrika za preradu nafte u svijetu koja propada i koja je u milionskim minusima
Nema u svijetu pijavica kao kod nas...
UHLJEBI SU SVE UPROPASTILI, DRUŠTVO, DRŽAVU, FIRME, OPĆINE.. BAŠ SVE..
Kod Dode bi i koka koja nosi zlatno jaje negativno poslovala i grcala u gubitcima.
Nek jedu korijenje, nije problem
Duduče, ovi te ovom "poslovnom politikom" u zdrav mozak yebu . . . Pokradoste jaraniko sve što nije duboko zakopano i visoko za nebo svezano . . . Penzioneri ti "padaju k'o muhe" a ti o uhljebima brineš . . . ??? Ma bjaaaažiii . . . !!!
Nek vam sad pomogne onaj portret Mladica u Gackom sto je naslikan preko citave zgrade, stanje u genocidnoj tvorevini standardno
Glavni je do dik kad kaze da je rs bolji I stabilniji dio bih, hahhahahahah mi se na to samo smijemo, valjda oni imaju duplo vece penzije I telekom koji vrijedi 1.9milijardi a mi smo svoj prodali za nekih 500miliona I pare potrosili, pa samo kanton sarajevo prikupi indirektnih poreza vise nego cjela rs, netreba dalje pricati suplju predsjednice do dik!
Nema napredka u necemu sto je stvarano na genocidu , rs ce sama sebe unistiti a Dodik samo ubrzava stvari ;-)
Na RiTe Ugljevik je blizu 400 radnika koji su visak, odnosno koji su uposleni po stranackoj liniji SNSD-a. Otkako je njihov covjek direktor sve ide nizbrdo. Cak stavise, preduzece se namjerno devastira kako bi se famozni dodikovi investitori pojavili kao spasioci. Na kraju krajeva neka i propada. U preduzecu RITE Ugljevik, od predatnih 200 Bosnjaka danas radi samo jedan. A i on je dobio posao zato sto mu je babo SNSD-ov miljenik...
U Federaciji med i mlijeko ... Aha ... možeš misliti
@mirkoculjak uglavnom mnogo mnogo bolje, takva preduzeca kod nas su naravno u plusu, zatim penzije skoro duplo vece,mi imamo resurse I neka strateska javna preduzeca koja vrijede milijarde, npr bhtelekom vrijedi 1.9 milijardi km, jedan kanton sarajevo prikupi vise indirektnih poreza nego cjela rs...toliko o ekonomskoj aktivnosti I prilikama, manje je gladnih I vise zaposlenih u federaciji, da ne pricam o firmama koje rade izvoz...a vas predsednik kaze rs bolji dio bih hahahha kakav paradoks, mi se na to samo smijemo, glupa neargumentovana izjava.
@mirkoculjak......... Neki dan angažjirali mehanizaciju da med i mlijeko k'o snijeg s ulica razgrču ... !!! A ti se davi u Dudukovim govnima . . .
jos barem tri mandata za baju!!!
Samo naprijed Mile. Da jos dugo ostanes na vlasti.
Pa ima i ono da je malte ne neko izvrsio sabotažu, turbina im radi sa poprilicno iskrivljenim lopaticama u Ugljeviku! Ako je sabotaža onda to vežu sa promjenu rukovodstva, a ovi drugi pricaju kako je "ljudski faktor" ali bez svjesne namjere oštećenja. Kako god turbinu treba na remont, a i ne smije radit vise onim kapacitetima ko do sada. Nakon gašenja turbina, ide jedno 45 minuta pa se pusta hlađenje! U Ugljeviku na hlađenje je isla nakon 15 minuta pa zato i lopatice kvrcnuse.
Sad treba u aprilu remont u Ugljeviku da bude. A medjusobno se prepucavaju sa SNSD, ovi su ucijenili SNSD da nece glasat za budzet ako ovaj njihov iz Ugljevika ne odleti sa funkcije. I odletio je, i dolazi da li SND ili SDS sa svojim direktorom. Zato ovi sto pricaju o sabotazi u Ugljeviku, obicno to vezu kao da sadasnji direktor koji nije iz SNSDA da se prikaze kao nesposoban pa da mu malo smjestimo. Sta je i kako je, bog ce znati. Ali tehnika ne laze - ovo sa hlađenjem je kako su zeznuli stvar.
zamisli rudnik i termoelektrana u gubicima, pa koji sam moraš bit da i to u minus uvališ, osim ako nije ciljano rušenje firme?
U TE Tuzla se za svaku glupost koja se treba kupiti (i mis za tastaturu) pita Sarajevo. Zato Sarajevo treba odjebat pod hitno nek sisu krv sami sebi.
Zašto se u TE Tuzla troši troslojni toaletni papir? Kopija mora u Sarajevo :D
@etludoa Ti nemas pojma o zivotu i valjas gluposti. Stvar je u mjestu prodaj jer se porez placa na mjestu prodaje. Tj tuzla radi a sve pare idu u sarajevo. Treba sarajevo odjebat i pod hitno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodik na Haparatima!
Ovdje čak nije uračunat izgubljeni novac u Bobar Banci i Banci Srpske. Gubitak je preko 50 miliona KM. Uništi Dodik i posljednji vrijedan resurs.