Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja bijeda, ovako niska stopa rasta samo vodi ka propadu. Ako zelite da se stopa poveca samo morate nekoliko stvari uraditi. 1. Ukidanje carine i ostatka idiotskih naknada, totalno su nepotrebne 2. Masovna privatizacija 3. Masovna deregulacija 4. Ukidanje barem 90% javnog sektora, samim tim i drasticno smanjenje poreza..... Ali to bi znacilo da ne mogu vise krasti, samim tim nista od toga....
meni je plata manja i manja tako da je pitanje sta je realno
Najmanji rast u regionu, Zvizdić uporno laže o najvećem rastu. Samo četiri primjera : Crna Gora 5,1 %, Albanija 4 %, Kosovo 3,8 %, Makedonija 3,5 %, Srbija 2,4 %, Hrvatska 2,8 %...gdje je tu najveći rast BiH? Sve je u blokadi zbog svađa SDA-HDZ, sve je stalo, ništa se ne gradi, SBB prijeti da će izaći iz koalicije "jake kao kuća", SDA se polako raspada...
Bila jedna država na Balkanu koja se zvala Republika BiH. Svi njeni građani su bili zaposleni i marljivo radili i državu gradili. Penzoneri su bili najpoželjnije štediše kod banaka. I onda je narod poželio da vidi boga a umjesto Njega došao je đavo u vidu kapitalizma i uzeo im sve što su imali.
@kraftwerk tri puta mjeri a jednom reži. Zna se da najviše bijede ima u kapitalizmu.
@drugovi.carice Sta si ti pusio? Daj mi jednu jedinu kapitalnu drzavu u kojoj je nezaposljenost visoka? ili u kojoj ima gladnih? ili bilo sta ekonomski negativno. I usput mi daj socijalisticku drzavu u kojoj je ista od toga bolje? Sto je bogatije jedno drustvo, to je visi standard siromastva, bas zato se u Americi smatraju siromasnim svi oni koji zaradjuju 12000 godisnje, sto je duplo vece od nase prosjecne plate........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TO su vjetrovi koji se iz čmara puštaju po potrebi i zahtjevu. RAst provrede se gleda na berzi, a tu je promet cijene jednog stana u najvažnijoj opštini CEntrar. Eto ti BDP i PM. NAdam se da znate šta je PM.
@Bakir.Je.Lopov PAZI TI DA SE O tim IZRAZIMA IZ SINOĆNJE POZORIŠNE PREDSTAVE NE OČITUJE KANTONALNI PARLAMENT BIH, ZABRANOM RADA NE SAMO MESSU NEGO I KLIXU !
@Bakir.Je.Lopov Pa očito je vrlo loš student. NA privatnim univerzitetima se danas ispredaje čitavo gradivo te polaže preko velikog odmora. Samo glupani moraju doći posebno da polažu !