Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U aluminiju Mostar ... 10 Rvata na 1nog Bošnjaka.
Firma čiji je proizvod jedan od kvalitetnijih u svijetu (po čistoći), praktički bez konkurencije u JI Europi i bilo kakvih realnih prepreka da bude uspješna, a propada zbog korupcije i politikanstva. Žalosno...
Ja mislim da se direktori u Aluminiju mijenjaju na sedmicnoj bazi
Dajte meni ovaj Aluminij da pocnem pravit borbene avione Soko B- 99
A sto ne pise u kojim su strankama.
a sta ce pisati kad se zna da je HDZ. To je nacionalni interes broj jedan
HDZ će sada popraviti svoj budžet. A i pojedinci. Samo još da savladaju terminale u Pločama i nekako prodaju vlasništvo šipada u Šibeniku i na kraju sva odmarališta pa i penzionerska, PIO neka diže kredite, kako bi isplatio penzije. Sada vidite ko je tu normalan - a ko lopov!
Slomiće se ova jadna Ružica ..kad kaže tajnici ( tajniku ) hitno mi zovi Marinkaaaa Ostojića Sušca izvršnog direktora ekonomsko-finansijskih ,računovodstvenih i komercijalnih poslova ..a ona/on pita : kod Marinkaaaa..jel Draženkinog malog :-)))
Novi djelatnici, nove krađe!
beg sjaši alibeg uzjaši a 200 milona nestalih duga niko ne spominje