Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se kaže u saobraćajnu infrastrukturu misli se ulaganje u puteve, željeznice, avio-saobraćaj, poštanski itd, ali ovde se samo spominje autoput na koridoru Vc? Što se tiče restruktuiranja i unapređivanja Željeznica, BH Airlines-a i drugih firmi u državnom (većinskom) vlasništvu-od toga nema ništa jer političarima nije u interesu! Šta će biti kada se autoput završi? Ko će se voziti njime kada je za 50-ak kilometara putarina 5,40 KM, a bit će i više? Vozna karta do stanice Modrinje koja je nekako paralelna sa početkom trase autoputa koja je sada u eksploataciji košta 6,80 KM (od Sarajeva), šta će biti kada ljudima postane preskupo putovanje autoputem i okrenu se željeznici, a ona je nerazvijena i ne može odgovoriti zahtjevima putnika? Država maćeha u ovom slučaju.....
Normalno kada je SDP ministar za saobracaj i komunikacije.. mora da raste
hebi ti to kad ga naprave bice putarina 100KM
ako si se vozio trebao si primijetiti da pored bilo koje dionice autoputa su napravljeni sporedni putevi izvsrne kvalitete tako da mozes birati kuda ces se voziti, a mnogi od tih puteva nisu nikad ni postojali.
nemam ni auto u jadnoj drzavi a vi ne kukate za putarinu budale jedne, cija ste djeca vi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDPovci se već zadali. Taman ko da su od svojih para ovo napravili. Haj ba ne prdite.
Ma ne brini se ovdje će asfalt biti 15 cm tanji
MMF-ov autoput
Sigurno da u ovome svoj debeli znacaj ima vlada FBIH koja se trudi da ovakve stvari digne na vecu razinu,a evo kao sto vidimo i rezultati su vidljivi.
Slažem se. Samo slijep bi mogao reči da se ne radi i da se nije uradilo u posljednjih par godina kao nikad do sada... Mene kad pitaju na šta sam najponosnija, j obavezno kažem da je to upravo ova gradnja, krenulo je na bolje... :)
Popišaj na Vladu koja treba saglasnost MMF-a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)