Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dalje smatram da bi za Bihać i okolinu bolje bilo da je već povezan auto cestama sa ostatkom dijelova BiH, kao i sa Europom !
Pa povezan je juzno dobrom cestom prema Petrovcu problem je put prema Krupi.Evropom su povezani s Izacicom dodu na autocestu Zg Split za pola sata
Pa kad zvanicnici NI TO nece - Bihacka/Cazinska Krajina je pokrivena cestovnom infrastrukturom jos i doba Franje-Josipa i malo poboljsana za vakat Josipa Broza i to je to - sad evo kao planiraju takozvanu brzu cestu od Bihaca do Kladuse i GP Maljevac ali to nece biti nikakva Brza-Cesta nego samo obicna magistrala - i tome se sad radovati? Poserem se na to
Ima li ijedna slika aeodroma da se uvjerimo da su i radovi poceli
Greška prvi let se očekuje 2072
Ako nebi bilo rata mozda bi ovaj aerodrom bio izplatljiv… ali mozda ga i prave radi rata. Neka obnove radije Zeljavu. Pa tamo neke Sukhoive i migove od Kadira nabave iz Dagestana
niste bez bar brze ceste sa ostatkom bih a ovo suplja da ima dobar put macku o rep....
Sto se mene tice neka imaju harvard, silikonsku dolinu i tesla fabriku i aerodrom kao u istanbulu...ali ovo je neisplativa prica dok su god cestovno izolovani, pa i poslije toga je upitno.
Aerodrom na obali Kraljice Une?! Kome je takva ideja uopšte mogla da padne na pamet? Upita li je iko šta bi moglo da se desi sa donjim tokom rijeke Une?
ne cuva se una kao nekad. dopustili su i da se benzinska pumpa napravi odmah pored une.
Kad ga stranci uloze, tj. sloze, to ce biti top.
Dokaz da je ovo promasaj su i koncesionari i do sada nekog nisu nasli za kocesiju jer zasto ulagati u nesto sto nema ekonomske racunice.Ali vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nigu.(danasnje razmisljanje nasih kvazi politicara koji su sve u jednome i ekonomisti i piloti i pravnici ma sve naj naj,a ne znaju koliko je dva i dva).Obicna sprdacina od drzave a tek kanton USK
Svako malo članak o aerodromu ali nijedne fotografije sa te lokacije baš kao da prave nuklearnu bombu.
Najbolje da se Krajina otcjepi na referendumu i pripoji RH, jer je Sarajevo zaboravio za taj dio.
Aerodrom za koga, za one što ne žele da rade,žive i djecu rađaju u BiH? Bolje da taj novac usmjerite u rušenje napuštenih kuća u USK da ne gledamo ono ruglo.
Kriminalcima treba još investicija
Koga ovi vise lazu? Vec 10 godina neki primaju platu za nista. Ovaj kao direktor? Cega, lopovi jedni. Sve ste pare pokrali od ovog projekta, kao od svega drugoga. Malo poravnali livadu i nasuli sljunak. Druga stvar je da bosnjo iz dijaspore dolazi autom da se pokaze.
Ne znam da li ke direktor aerodroma nazvao Klix, jer mi ke komentar uklonjen, pa da ponovim: Ovo samo u Bosni ima. Direktor necega sto nije jos ni napravljeno, i upitno kada ce biti napravljeno. Najprije se izabere direktor pa se onda krece u izgradnju. Zamislite da skola ima direktora, a ta skola ima samo parcelu gdje bi trebala biti i nekakav prisupni put do nje.
A sadasnji gradonacelnik grada Bihaca je bivsi direktor tog istog aerodroma. Zemlja apsurda.
Ne treba uoste razlikovati ili aerodrom ili ceste nego I aerodrom I moderne ceste. Bihacka/Cazinska Krajina je pokrivena cestovnom infrastrukturom jos i doba Franje-Josipa i malo poboljsana za vakat Josipa Broza i to je to - sad evo kao planiraju takozvanu brzu cestu od Bihaca do Kladuse i GP Maljevac ali to nece biti nikakva Brza-Cesta nego samo obicna magistrala - i tome se sad radovati? Poserem se na to
Ne samo da ce biti tesko nego je i nemoguce - bez jasnog okvirnog plana i jasne racunice PRIJE pocetka (pokusaja) realizacije jednog projekta kao ovog, stvara se samo jedno: iluzija. Ne da sam protiv aerodroma - itekako je Bihackoj Krajini potreban - nego sam samo protiv amaterskog i neozbiljnog djelovanja politickih aktera koji na ovakav nacin samo izrazavaju licnu nesposobnost ali i neozbiljnost - ovo sad za sad sluzi samo za svrhu prikupljanja jeftinih politickih poena.