Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovog poduzetnog momka!
Taj posao sa smiljem treba na veću razinu dignuti te iz sirovine stvoriti novu vrijednost. Treba pokrenuti nekakvu kozmetičku industriju sa smiljem. Ima u Hercegovini kadrova i kapitala da se osnuje nekakva kozmetička kompaniju koja bi proizvodila za početak nekakve šampone, kremice i sapune od smilja. Ove količine smilja u Hercegovini su industrijskih razmjera i jednostavno neki veliki igrači se moraju u to uključiti.
Samo stranka da prati...sve drugo je sviranje qurcu
Ne moze sa skutorima nitko
Sad će foodil akcize na smilje 300%
Ja bosiljak sijem, meni Fridrih Niče.
Svaka cast, samo hrabro!
Sad ce svi počet saditi smilje dok ne padne cijena na pola marke
Jedino je mala hercegovačka tvrtka "Glora prirodna kozmetika" neki biznis sa smiljem napravila jer ta firma od svog smilja stvara novu vrijednost odnosno kozmetičke proizvode, ali to je sve još uvijek na mikro razini. Tko bi mogao na prostoru Hercegovine otkupljivati u većim količinama to smilje odnosno dignuti taj posao na veću razinu te iz sirovine stvoriti novu vrijednost?
Na pamet mi padaju samo Hercegovci Mirko Grbešić (vlasnik Saponia Osijek) i Petar Čorluka (vlasnik Violeta Grude). Nekako mi se čini da bi oni najlakše mogli pokrenuti nekakvu industriju s smiljem. Definitivno imaju kapaciteta, kadrova i financija da osnuju nekakvu kozmetičku kompaniju. Zašto ne bi smilje završilo u nekim deterdžentima koje proizvode saponia i violeta?
L'Occitane en Provence je francuska kozmetička firma koja od svog smilja na Korzici stvara biznis vrijedan 1.3 milijardi €. Dakle, od smilja se može itekao veliki i profitabilan biznis napraviti. Idemo poduzetni Hercegovci, budite hrabri i inovativni, stvorite totalno novu industriju u Hercegovini.
Sweden I USAID 🤣🤣🤣
DIVLJACI BILI I OSTALI. SAMO ZA TRAVU KUPITI I KROMPIR OKOPAVAT