Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će Podravka peuzeti Ledo, to bi bilo najbolje za Ledo Čitluk jer Podravka podiže tvornicu za preradu voća i povrća u Mostaru. Podravka bi kupnjom Leda mogla imati biznis u Hercegovini vrijedan najmanje 300 milijuna KM. Tu je i mesna industrija Pivac koja ulaže u proizvodne pogone u Ljubuškom.
@jotomas Bingo je poslao najbolju ponudu do sada :)
Hm, to bi bilo zanimljivo, prva veća bošnjačka kompanija u Zapadnoj Hercegovini, valjda kupnjom Leda ne bi izmjestili pogone van Čitluka? Inače, najviše bi volio da su domaći hercegovački poduzetnici prepoznali potencijal prehrambene industrije u Hercegovini. Vlasnik Violete ulaganjem u Lastu želi pokrenuti novi trend među hercegovačkim poduzetnicima, ali većinu njih prehrambena industrija jednostavno ne zanima, šteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Gdje su pljuvači u komentarima, kasne nešto
@SevenDeadlySins Kakvi pljuvači? Čega ?
Slijedi niz komentara komercijalista koji sebe smatraju ekonomskim analitičarima.
Najbolji šlag igdje ikad zauvjek, onaj u čaši.
baš kontam šta ću sa ovih 100 miliona što imam:-)))
Ociglednio da Uprava Fortenove gubi kompas, prvo su rekli na nece prodavati core biznise . ocigledni je lakse kritikovati i nesposbnost Todorica i glumiti konsultanta. Prodali bi oni i Konzum samo ima ko da hoce pare baciti.
posto kosta sladoled?
Treba ovo kupiti Bingo.
ma odjebite svi vi "vlasnici" i "dušebrižnici" iscrpili ste što se iscrpiti da i sada bi kao u Srbiju ili Makedoniju gdje je jeftinija radna snaga,..radnici trebaju uzurpirati opremu i sredstava i uvjetovati ovoj mafiji šta i kako,ovo nema veze sa slobodnim tržištem,ovo je lihvarenje,kamatarenje te otimačina,..
@lynardskynard za to se glasalo devedesetih a od tada i sprovodi u djelo. Nismo htjeli fabrike i preduzeca u sluzbi radnika, zato sada imamo sve u u sluzbi vladara. Ostalo je sve potrosni materijal, ukljucujuci i ljude. Dok su prije firme ulijetale jedna drugoj sa pomoci, danas se unistavaju!
Unilever vlasnik Esikma i Langnese.a, odavno vreba na Ledo. Todorić nije htio prodati za veliku lovu.
Hocemo Lockdown!!! Sve normalne drzave svijeta uvode lockdown a samo bosnjo duva nargilu bez maske po cijele dane i nista ne radi. E jojjj druze Tito sto nisi ziv pa da pobacas i posaljes ove bosnje na goli otok. Hocemo LOCKDOWN!!!! VIRUS NAA UBIJA SVAKI DAN!!!!! ZATVORITE SVE
@gooUser1577909303 Glupko😏
Kupila bi ja da imam lovu.. ja volim ledo da lizem i njihove sladolede