Zabrinjavajuća situacija
0
Privreda BiH vraćena na nivo iz 2006. godine
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to je super! ja sam imao vise para 2006. nego danas
Ja bih rekao prije da naslove: Zabrinjavajuća situacija Privreda BiH vraćena na nivo iz 2006. godine trebalo promijeniti u: NEVJEROVATNA situacija Privreda BiH vraćena na nivo iz 1006. godine Jos malo pa cemo se kao u odiseji .. kostima gadjati.. FUJ
Ja preferiram cjelu prangiju. Ove bez \"nadrazajnog koluticha\" mi ne prijaju. Kako te je majka rodila,takav ostani. Ne moj si \"kupirati usi ili su.n.e.titi\". Ahh a Slaveni su se kupali po rimskim kupatilima mnogo ranije no sto je \"Turmekistan\" postojao!.... Odoh ja sada kod Momira,da mi izvrne \"tapacirung\",taman sam se izdepilirala.
krenulo je dobro, godina za godinom i doci cemo do predratnog stanja privrede :)
ja mervani/jelisaveti dajem kitu u usta. znam da bi voljeli da imate turska imena, nije to problem. u opstini se to moze uraditi.
ja protektoratu dajem još 10-ak godina.
ne da sam vracen na 2006. nego sam vracen na 92. i 93. ma i tad mi je bolje bilo nego ovo.
Nema raspada, BIH je najstabilnija u regionu. Ove druge banana drzave dok vrate dugove morace rasprodati svu zemlju a i ljude. BIH nije zemlja to je zemljurina koju nemozes unistiti.
Sta jes jes, Srbima je bilo pretesko te 92 radi referenduma pa su odlucili da preduhitre ostale i oni smaknu njih pa to i uradise manje-vise. Sto bi hrvatska bila do drine kad srbija moze do tokija. Vazda kad nekog zakoljes opali teoriju kako si moro, jer da ti nisi njega, on bi tebe... Zakoljevic komerc sa parolom \"pravdamo sve!\"
ORAO MARKO DRUMOVE DA TURKE NERVIRA, stara narodna.
Stupidni zakljucak A. Karadze sazet u naslovu teksta je smijesan u odnosu na sadrzaj teksta jer se valjda radi o vanjsko-trgovinskoj razmjeni za koju je Lovric rekao da je na nivou iz 06. Izgleda da ovaj nije bio u BiH 06. Polako ali sigurno, sa-x gradi prepoznatljiv imidz.
Mosnjaci bi da im se privreda sastoji od proizvodnje cevapa i pite.E pa ne moze mosnjaci sad je nastupilo 21 stoljece.
ah tako su i cete u Rvatskoj pricale, eno ih sad na sajkace stavljaju sahovnicu u pola Beograda
nije to selma, to je jelisaveta ako joj ga zabijes u doggy stajlu, kad joj ga budes zabijao, smrditi ce ti njena usrana guzica nemoj bez kurtona i maske ni raditi jelisaveti doggy
@selma,raspad se dogodio davno,tacnije 1992g u onoj noci ,iza ponoci kada su Muslimani/Hrvati krijuci se od Srba nelegalno neustavno samoproglasili nekakvu drzavu bez Srba .Slikovito rasapd se dogodio akda su svezane zastave Turske s polumjesecom i Usatske s sahovnicom i s time slikovito Srbima rekli OPET ce da vas koljemo,jame s vama Srbima da unimo,konc-logorima da vas istrebimo i zajednicku drzavu Hrvata i Muslimana s Hrvatskom do Drine da drzavu uspostavimo. Srbi su bili u totalnom shoku i nevjerici pitajuci se JE LI OVO ONI OPET MISLE NAS SRBE KAO U IISR.DA GENOCIDISU. Treci neoborivi znak da je TO/TO kada je onaj Musliman u sred Sarajeva ceo sanzer pistolja sasuo u Srbske svatove a ALija istog odlikovao s nekakvim zlatnim ljiljanima. Posle toga Srbi su zeljeli smao jedno:ORUZJE .Srecom u nesreci Srbi dbise izuzetnog sposobnog oficira vojnog S time je zauvijek za nas Srbe BiH prestala da postoji a time i zauvek izbrisana zelja za zajednickim zivotom s muslimanima pa i hrvatima