Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo super mario na slici
Aha, to je taj lopov koji betonira 10 m2 kraj stadiona u selu bizu Prijedora a nazad dobija glasove. Nakon 4 godina ta 2-3 cantimetra betona se pocne raspadati, taman kad se treba opet glasati. Ili dovede vodovod do pola sela, pa nakon 4 godine jos 1 dio sela dobije vodovod, a onda jos cekas 4 godine, a na kraju nema vode u vodovodu :) Sve za glasove bajo, sve za glasove
Ne može srbin bez eksploziva i oružja pa makar i nakon što je dobio po pički od V. korpusa! :D
Nisu dobili Srbi po pičci, dobili smo žestoko i mi. Zato Pavić govori da se radi o gay paradi prilikom obilježavanja genocida u Prijedoru.
a dobili bi oni ko i mi po pič*ki da smo spali na njihove grane da ubijamo zene djecu starce da silujemo i tako to
PRIKAŽI ODGOVORE (3)