Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
država nikad u boljem plusu a narod u qrcu
Zato je na štednji 20 milijardi,neko krade lopatom a neko nema za kruha
Samo se prikuplja. Rekord za rekordom a nikad lošiji putevi....više neimastine i bijede.
Ako su cijene svuda oko nas u svakom segmentu života porasle, logično da je iznos prikupljenih poreza također veći. Ovo kao i što se broj nezaposlenih u entitetskim zavodima za zapošljavanje smanjio samo zato jer je 100 hiljada glava napustilo državu, prestali se javljati zavodu i skinuti sa istog.
Rastu prihodi, ali rastu i krediti…
A broj BiH stanovnika sve manji.Penzionere pate i na uskrs, i za bajram a sledeči mjesec je i Vaskrs .Bravo političari nikad gori i nepismeniji uz to humanost i karakter im je nula samo lažu i kradu.
Hvala inflaciji...
Ovo je stoka od političara ubiru rekordne poreze konji jedni neotesani smanjite pdv na hranu narod vam gladan,prvi put kad mi dijete zaplače zbog gladi Vadim pušku i dolazim po vas jer vidim nema drugog izbora ološi jedni,svemu dođe kraj i VAMA ĆE dobro upamtite..
Bosnjak puni 71% drzavnog budzeta, fbih dobije za putarinu 53, rs 35 miliona, a onda bosnjak od tih 53, da hdzu 31 da po hercegovini gradi puteve i spojeve sa hrvatskom. Moj bosnjace, nisu dzabe vicevi o tebi
Hajde Hercegovina puni isto buđet imaju jake kantone i par ozbiljnih firmi. Ali oni iz RS-a nisu u stanju da se prehrane bez nas a kao nešto bi da se osamostale.
A drzavnim institucijama 0 kako je je Zlatko zakuci, a za nagradu Zlatko ode za ambasadora u UN...
Više se skida sa plate radnika nego u Njemačkoj.
E sad lijepi moji pametni klixovci koji svršavate na pomen trojka i Nikšić kako vlada FBiH pored rekordnih priliva od direktnih i od indirektnih poreza opet treba pola milijarde da se zadužuje??? Je li nam tako sviće dan???
oko ovog ce se brzo dogovoriti u to ne sumljamo
Chetnitetu dajemo nase pare da nas zaebavaju
Klixe, obratite paznju na sljedece apije https://api.klix.ba/v1/komentari/220816024, https://api.klix.ba/v1/clanak/220816024, https://api.klix.ba/v1/komentari/ime_profila i https://api.klix.ba/v1/rate/25202680. Zastite ih da raja ne moze parsati vas website. Lp...
Pa jedno 200 miliona tzv rs-u a milion tzv federaciji tako kaže Nikšić da je pošteno a tzv federaciji ako zapne ima MMF.
Bravo mile, samo deri stoku
Pa kako nece biti veci prihodi kad nas inflacija pojede... Obicna sveska za skolu je 2 km koja je prije 2 godine bila pola marke a da ne pricamo o hrani koja je poskupila 200%...