Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svim analizama ovih quadri-nadri stručnjaka samo jedno je tačno ..narod donji a oni povećavajući poreze povećavaju svoje masne guzice…ende
Šta ćemo sa ovolikim milionima??? :))) Bože dragi, što nas farbaju, a nigdje ništa na vidiku. :(
Ne brini ti nista,trosice ih oni koji su navikli :)
Meni sto su uzimali, uzimali su.. ne gradio ja vise autoputeve preko svojih pluca :D
Kod nas se jedino to moze pozitivno kretati. Sta ce jadan narod jedva skucka za funjaru da ih koliko toliko "opusti."
sigurno jesu pozitivna kretanja duhana ali ste zaboravili napisat na crnom tržištu. baš će neko ko sastavlja kraj s krajem a takvi su većina u ovoj državi, kupiti pola kile duhana i dat 30km i više kad isti taj duhan može kupiti za 15km. što se tiče akciza na cigarete i rezani duhan oni svakim danom sve više srljaju u propast to i najveća budala vidi.
naravno da im dobro ide, samo gledaju kako povecati cijenu....
Pozitivno kretanje moze samo biti ako se smanji prodaja tog otrova! Moramo li u svemu zaostajati?
Ma trebalu sve cigareta da budu 15KM kutija ista cijena. I sve da budu bijele sa malom oznakom. Ovo baš glupost, da država toleriše trovanje.
ima logike. Možda će ljudi više raditi
@r00tkit[a], A GDJE ? Je li to Bake otvorio 100.000 novih radnih mjesta?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još malo pa ćemo ih plaćati ko u ratu.Drugi put smo popušili u dvajest godina.Umjesto da rastu plate,rastu akcize,pozitivno nema šta.
neka cigarete poskupljaju pojeftinite prostituciju hahahaha
Koga vi lažete, nismo ovce, cvjeta prodaja duhana na crno a distributeri i prodavači akciznog duhana u dubiozama