Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda da se obratite tati?!
država je maćeha svim njenim stanovnicima osim političarima
a sto sadis grozdje kad se ne isplati? Nije drzava duzna poticati nicije lose poslovne odluke. Bavi se necim sto se isplati. Ako ne znas naci nesto profitabilno, onda biznis nije za tebe i hajde radi za platu za nekog ko zna sta od posla.
Vinogradarstvo je nauka, svoj ti pos'o. Da se ljudi bave samo onim što se isplati i što je bez rizika svi bi se bavili politikom ili krali po tramvajima.
Nek traze da drzava uvede kontrolu kazana za rakiju. Da se izjednaci legalni alkohol s ilegalnim.
Samo zbog ove pametne izjave vlasnika vinograda vrijedilo je procitati ovaj clanak:"Cijene su tržišna kategorija i zavise od mnogo faktora. Razlikuju se od tržišta do tržišta i tu dolazi do izražaja sposobnost izvoznika i izbor kvalitetnog kupca da bi se postigao što bolji prihodovni efekt.". Dragi malinali, jeste li procitali ovo?! Nista kukati i traziti od drzave, vec nauciti strani jezik, opanke na noge, i diljem svijeta traziti gdje cete plasirati svoje prinose po visim cijenama
Nisu maline vino. Mogu samo da se uvezu u zadrugu pa da tuse pekmez. No toga ima vec i previse. Ne treba nikom.
Samo zbog ove istinite recenice vrijedilo je procitati ovaj clanak:"Cijene su tržišna kategorija i zavise od mnogo faktora. Razlikuju se od tržišta do tržišta i tu dolazi do izražaja sposobnost izvoznika i izbor kvalitetnog kupca da bi se postigao što bolji prihodovni efekt.".
Ako su vinogradari toliko nezadovoljni kao sto navode, onda promijenite jednom i nemojte glasati uvijek za iste, ali doduse ipak ste vi u dobroj mjeri sa vladajucim bliski i ima tu dobrih kombinacija u obostranom interesu. Vise bi trebalo da se cuje glas ovih sezonski robova koji rade kao cnci za robovlasnike.
Čuj ovdje nešto država da podrži 😂😂😂
Pa drzava radije pije vino iz Turske nego iz Hercegovine -- nista tu cudno nije. Treba da svaki Hercogacki proizvodjac vina uzme fino jednog Bosnjaka kao predstavnika - odmah bi se te brojke popravile
Pola proizvodjaca su Bosnjaci kao npr. ovaj ali to ne pije vode
Da uzmemo od rudara, pa da damo vinogradarima, ha?
može, rudnici i ugalj zagadjuju i ubijaju planetu i sve na njoj, uzgoj biljaka daje hranu fotosintezom i izbacuje kisik. odlična ideja kolega.
@ibanez Uh šta se nagovoriste ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko ste racuna izdali za prodato smece od grozđa??? Niti jedan! sikter!
Ovi tokmaci sto negativno ocijenjuju komentar..nek prvo provjere o cemu pricam..preko 12 tona sam ga kupio od Hasica u zadnjih desetak dana..niti jedan racun nije izdao!
A što ti nisi tražio račun jarane, i ti si kriv koliko i oni a ovdje glumiš poštenjačinu. Poklopi se i šuti bolje ti je.
Српска земља чека своје домаћине Србе.
Sve pretvorili u vinograde od Potoka do Bune a vino i loza sve lošiji, odnosno ako je vino dobro preskupo a ako je jeftino ne valja ni k...
Izvinjajem se omašio sam skroz, naime treba prvo sve voćnjake i povrtnjakle zaorati, pa i kuće prizemnice i onda saditi plemenite vrste loze/grožđa .Ti Hamo zaista ne znaš šta govoriš.
drzava je nama svima zla maceha ( da ne vrijedjam dobre macehe.......moja je divna )
Može biti dobra žena, dobra maceha ne postoji
moja je dobra ...divna zena
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
he he he sad smo I drzava macho postali ... senzacije