Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel ovo neko pokusava oprati svoje ime jednim PROTOKOLOM koji je davno trebao biti na snazi??? Lijanovicu mutis opasno!
Kad je dosla situacija da njegove firme ne mogu izvoziti, pravi se odmah protokol i rijesavaju se problemi... SVe zivi interes do interesa.. Zasto ne zabranite ovoliki uvoz vode u BiH, koliko si u tome dobar Lijanovicu
Protokol su potpisali ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Federacija BiH (FBiH) Jerko Ivanković-Lijanović. Gdje god da vidim ime Lijanovica odmah mislim nakon svih losih stvari koje su uradili i koje rade zajedno sa svojim"drugarima" da od ovog potpisivanja nema nista ili ima,al ce Lijani pokrasti lovu,treceg nema..