Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sve kladionice zatvorit, vise bi narod imo para. Nebi narod davo i ono malo para sto ima u kladionicu.
Neko nema para, a neko nema škole, a neko ni jedno.
Čuj zapečaćen objekat bez naziva?! Jadi moji, ko da smo u Kabulu!
OK,za kladionice,sve bi ih trebalo zatvoriti,ali zašto aščinicu,garant nije bilo hahal doručka.
Prema stanju u državi trebalo bi samo 8 da rade a ostale da zatvore.
neka i treba, kad nikako na onom bingu glupom da dobijem :D
Mora da su odigrali 'Keca na Juventus
Paščad je trebalo davno zatvoriti a ima ih. onako previše
Neka su ih zatvorili, nadam se da ce se pozitivna praksa nastaviti i u buducnosti. Samo oko moje zgrade ih je 5! P-E-T! Rado cu dati inspekciji adresu da dodju u provjeru, sigurno su bar tri od pet materijal za zatvaranje :)
E da ih hoćete sve pozatvarat, ako ništa bingo da imam više para xd
Je li zna neko koja poslovnica kladionice FORMULA radi? Gdje podići nivac?
E ovo je za ginisa hercegovačke davno pozatvarane a u sred sarajeva tek sada. Daj počnite čistiti smeće ispred svojih vrata prvo jer sarajevo je ipak i glavni grad ima toga dosta što nije logično da vam ja ne nabrajam za sarajevo Para na sve strane. Vidim nekakav tunel pa zaradio na ulaznicama pola mil km a što ti tkz. vodići ne idu u zemaljski muzej pa da i tamo ostane koja para ili čekate da vam neko da na kamari iz BL i Mostara e načekaće te se
samo?
a sto oni ne zapecate ove iz poreske?
TREBA IH SVE POZATVARAT. SVE KLADIONICE I KOCKARNICE. KAKO JE OVAJ NAROD GLUP. DAJ NAM DA KOCKAMO, DAJ NAM DA PIJEMO. A KAD HOCU JOINT ZAPALIT MORAMO SE KRIT KO DA SMO NAJVECA OLOŠ NA SVIJETU. LEGALIZEEE ITTT!!