Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanja imas li kakvu sliku da te vidim pa da se nadzemo!
Citavu zimu se ljudi mrzli i sada ovi paraziti hoce i ono malo para da im uzmu!!!!!!!!
fol kontrolisu da se humanitarna ne prodaje a jadnicima oduzimaju presade paradajza i paprike isto kao sto su unistili veliki dio granabdzija da bi kojekavi merkatori konzumi preuzeli trziste i njima napunili dzepove..gadi mi se ova demagogija!
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Dzabe pojacavas inspekcije,"go' se nesvlaci".Jeli se razmisljalo o pojacanim poticajima?
udri po sirotinji
samo gledaju gdje ce lakse pare maznut,najlakse je po sirotinji udarat,a one firme sto duguju drzavi i po par miliona,to nista,to se kao moze tolerirat....znas onaj fazon das mu malo para u dzep....odvedes ga u fini restoran da se govedo moze najest fino jednom u deset godina,pa ce te cekat jos godinu dana...zazmiri za veliki dug,a vamo udaraju ljude na rubu egzistencije ....sramota
Ne mogu da vjerujem? Cuj inspekcije na pijaci? Hoce li malo i po standovima spartati i traziti dozvole ili to se necete udostojiti uraditi?
Ma ja, zafalilo, bliži se ljetovanje, valja namaknuti koverte za egzotične destinacije, mamu li vam korumpiranu 'ebem, u vrh sise!