Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra propaganda,marketing domacih proizvoda ne samo mlijeka je jedan od najboljih načina podizanja svijesti o kupovini domaćeg proizvoda.
Sve je do svijesti kupaca. Kupuj domaće i opstaće.
Velis poDrska proizvodjacima.Je li od svakoga od vas po jedna,momacka?
Akcija kupuj domaće i državno ministarstvo poljoprivrede nedostaju.
Ukoliko stanovnici BiH kupuju mlijeko sa domaćeg tržišta nema bojazni... al sato lude Bošnje kupe DUKAT i onda je već belaj je nema boljeg... MA FUJ tačno mi se gadite.....
@lik5555 kao prvo nekulturno je sto nekoga nazivas glupanom. Kao drugo, istina je da se Dukat mlijeko pakuje u Gradačcu, ali ne samo od domaće sirovine (sirovog mlijeka), nego i od sirovog mlijeka koje se uvozi. I kao treće jel bi bilo sad lijepo da i ja tebe nazovem glupanom a jos si i Gradačac pogresno napisao. ;)