Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zasto ga prvo dobro ne testiraju pa onds puste u prodaju..to djeca jedu !
Ovi samo povlače nešto.. SUMNJIVI SU MI PRAVO !!
Kakva sumnja? Povlače ga zato što je zdravo i ispravno.
Kakva sumnja? Povlače ga zato što je zdravo i ispravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVI ONI NEŠTO POVLAČE, a oni što su pojeli već, šta s njima?!
Neki dan kad su sardine bila tema rekoh, pa da ponovim: osoba koju poznajem, a radi u Podravci u upravnoj zgradi preko 30 godina i dosta visoko je kotirana, kaže: Podravka proizvodi u mom domu? Nikada.
bilo kako bilo, ja više ne kupila ni jedan Lino proizvod...
o ne, šta ću sad jesti ???
Današnjim mamama teško napraviti svježu dječiju kašicu, da znaju šta djeci daju. Ovako ih hranite ko zna kakvim otrovima.
pa vjerujem da je i tebe tvoja mama hranila ovom hapicom. cokolino, medolino, prirodno i fino, haj da ne pretjerujemo. svjeza kasica bi jedino mogla biti ako bi recimo griz skuhala djetetu. sta jos?
Mene je moja mama hranila onim cim je imala, u ratu nisu bas bile okolnosti gdje se moglo birati.
čime nas je sve podravka godinama trovala niko ne zna...
Ne kupujem bosansko ni u snu smeće , ne dam ni marke želim im brzu propast.Naravno onda svi Kupujmo Hrvatsko.
kupujte, kupujte pa ćete imati zdravu djecu sa tri ruke... već se vide rezultati na i tebi...
Kako je lijepo jebavat zelembaće ,na sve načine.E što im rade po RH progone govna isto Izraelci govna palestinska,a to je tek početak.Nemate države nemate ništa,dušu ćemo vam uzeti.
Sto je hrvatsko i ne valja. SVaki dan nesto povlace iz Podravke, ovo vise nije Jugoslavija pa da je Podravka domaca roba. Zivimo u nezavisnoj Republici Bosni i Hercegovini i kupujte domacu robu. Npr Podravkinu Vegetu zaboravite i kupite Vita-Mix iz Zivinica, hem domace, hem kvalitetno. Osvijestite se nacionalno i dodjite pameti. By the way Tesanjska Oaza voda ce poderati na svim testovima kvalitete Janu, Donat MG, Jamnicu, itd itd... Kupujte bosansku robu, domace je najbolje.
Bosnoslav, Bosna i Hercegovina nazalost nije Republika, i daleko smo mi od republike... A slazem se da treba kupovati domace proizvode, ja kupijem do-do zacin od solane tuzla, vodu ne kupujem jer pijem ovu gradsku, pijem srajevski, tuzlanski, tešanjski kiseljak...
Naravno sve smeće slati u bih,jer ništa drugo i ne zaslužuju,pa ipak su oni naše sluge jel tako.U bih je ionako sva domaća proizvodnja sranje,zato nemojmo kupovati ništa bosansko.
Kad vec brzis sve bosansko onda prvo odjebi u skokovima sa ovog portala. Imas nacisticki Index, Forum.hr pa tamo lupaj. Bitno je da Tudjmanov, Suskove i Bobanove kostiti truhnu li truhnu u crnoj zemlji, a treci entitet ne docekaste...
jedno smeće manje...next please!
Pošteni pa priznaju,a bih smeće pa to nikako ne bi smjelo u trgovine.Apsolutno ništa,zato Kupujmo Hrvatsko.
U svakom slučaju, ŠTO MANJE kojekakvih PRERAĐEVINA, to bolje za djecu.