Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj samo nek se radi i gradi, bar nesto pozitivno
Pozitivna vjest, svaka cast, lijepo je znati da ce iz Sa do TZ brze doci, jer je prometna relacija. TReba tu jos posla, al dobro je i ovo, s obzirom kako kod nas ide sve sporo.
najbolje bi bilo da se svi putevi grade ispod zemlje, pa da putujemo kako i zasluzujemo. ionako smo svi zajedno pokusni kunici i misevi
Od Tuzle do Makarske, kada uskoro puste Tarčin i dio autoceste od Međugojra preko Bijače za 4,5 h :))
bosna će imat više tunela od austrije i švicarske.
Valjda nece biti pranja para kao sa onim silnim betonom na karauli sto su ko fol skratili par krivina i potrosili milione! Ono princip je para se nakupilo od putarina, skrojis lafo projekat, raspises tender jave se tri firme jednog te istog vlasnika, "najpovoljnija" prodje skrati krivinu za 10 metara i zaradi par miliona.
http://www.youtube.com/watch?v=NYCZ9cWPcjI
Ne zelim biti sarkastican, ali iz ranijeg iskustva govorim, ovaj Strabag AG sta god je zapoceo nije zavrsio. Nije mi jasno zasto se ugovor ponovo potpisuje sa firmom koja ne izvrsava svoje obaveze. Zapocnu radove i onda ne zavrse. Ne znam zasto, ali imam utisak da je Strabag tu samo da bi zaustavio radove. Pa vi mislite sta hocete.
Na ovoj karauli u Avgustu ima snijega i magle hehehe