Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političke lidere? Hahahahaha Za vještački proizvedene “lidere”, zapravo strane plaćenike/birokrate!
Agenda 2030, veliki reset, cetvrta industrijska revolucija, umjetna inteligencija, kontrola populacije, 15-o minutni gradovi, insekti i vjestacko meso... itd. itd.
BiH je primjer blokiranog razvoja sa nametnutim dejtonom.Ovo se samo proucava na visoj uzaludnoj sskoli.
😁😁😁"Ponovna izgradnja povjerenja" Oni su zajedno sa WHO sve o sebi rekli zadnjih par godina... ko shvatio, shvatio... ko nije jbg 🙂 Koji cirkus... vucic i kurti prisustvuju 😁😁😁
1600 demona nam vodi planetu i prodaje price o ugrozenosti ljudi, klime, co2 itd...- istovremeno uživajući u najvećem luksuzu i ekskluzivi koja je samo njima dostupna.
Puno govana na jednom mjestu. Pokupiti sve i ostaviti ih na kakvom udaljenom otoku u okeanu da zive od poljoprivrede bi bilo najbolje. Jedino dvojicu, trojicu izuzeti od toga, Guteresa npr.
Lajcak dodikov i vucicev lutak stize, fali jos eskobar.
You will eat ze bugs.
Vucko dosao po domacu zadacu a i ovaj albanac
Vucko dosao po domacu zadacu a i ovaj albanac
Planeti više treba 5 bogatih nego 5 milijardi siromašnih
You will own nothing, and you will be happy! ❤️
Ja volim da jedem zmije. Zato sam toksičan.