Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinar baš si kvaran. Mogao si prešutjeti broj putnika🤣
Fino ti pise putnika
evakuisi croate(ruse)
Aerodrom na silu i nadati se uspijehu.
Mostar je grad čije je gospodarstvo u 2022. ostvarilo 5 milijardi KM prihoda, a zračna luka Mostar je u 2022. godini imala 3,55 milijuna KM prihoda i 151 tisuću KM gubitka. Mostaru nije nikakav problem na životu održavati taj aerodrom. Mostaru je ništa 3 milijuna KM subvencije za aerodrom.
Tu se na sva zvona stalno hvali tuzlanski aerodrom, a taj aerodrom također živi od subvencija jer ima veće rashode od poslovnih prihoda. Gubitke mu pokriva grad Tuzla ili vlada FBiH. JP "MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA je u 2022. ostvario 8 milijuna KM prihoda, s time da je poslovni prihod aerodroma Tuzle iznosio 2,4 mil. KM. Aerodrom ima 166 zaposlenih i akumulirani gubitak od 1,3 milijuna KM od 2019. do 2022.
mogli su Kombijem rahat
molimo putnike u avionu da ne guraju i da ima dovoljno mjesta za sve
Avion iz 80-ih godina. Jesu im ga Hrvati uvalili do muda 🤣
Sutra mijenjaju avion. Ne treba ovako veliki. Pajper od Mr. No će biti OK.
Glede ovih komentara samo hrvati rade i tako to - ajte pa objavite neke spiskove djelatnika u svim javnim poduzecima u BIH - pa ako izbrojite vise od 0,2% sveukupno - slobodno svima ovdje neka se otkaz da i braaaate zaposlite sa istocne strane, "finu raju" da ne ispijaju kaaaahve vise i ne zugaju moja ti
Čudi me da nije otišao u Beograd!
Zracna luka :) Dubovnik 2 ipo Sarajevo 2 sata autom udaljeno. Kako ovo da funkcionise ne razumijem. Da ne spominjem kakava bura tu siba, jednom sam sletio dok je bila linija iz Stutagrta, nikad vise staha u zivotu nisam imao.
destinacija i po. 😊😊😊😊😊lol
Baš ih je krenulo .
Kako se nabio unutra toliko broj putnika. Još plate kartu stotinjak eura i natrpaju ih unutra ko životinje. Nehumano hahaha
pustite komentare na vijestima iz BG da se nekome nahebemo matere
Ovo je čisto finansiranje Croatia Airlines-a i uhljeba na mostarskom aerodromu. Da je riječ o nekadašnjim novinarima, otišli bi na Fakultet za saobraćaj i od tamošnjih profesora saznali da se radi o aerodromu koji je neprihvatljiv za avio saobraćaj i to je možda razlog zbog kojeg ga aviokompanije izbjegavaju.
Milion maraka subvencija!!!!
Do kad ce ovo trajat ?Do jeseni mozda pa opet iz pocetka.mjau mjaukanje kako se nema para.
SpaceX na haparatima