Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobiti posao u DM-u je jednako teško ko u državnoj firmi al sve u svemu kvalitet na visokom nivou,osoblje ljubazno nema šta.
hahhaha.. nadam se da želiš reci da i ko u državnim firmama svi radnici preko štele ulaze u DM, pogotovo u periodu 07-12 mjeseca prosle godine ('13), ko god ima nekog iz njihove direkcije u uzem krugu oko sebe zna o cemu pricam.
Sempron pa i rekla sam to samo si ti to malo žešće pojasnio :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
interesantno je kako uvjek ima komentara tipa, male plaće, robovi i sl. halo konji... najlakše je kući sjediti. uživajte.
Pusu travu,drogiraju se :-/
Drogerije samo, droga jos ide ko halva nekad :))))
deutsche - jednostavno.
Nije loš, ali meni osobno više se isplati kupovati u Bipi gdje uvijek ima akcija..
Tu me ne cijene. Tu se ne osjećam dobro.
tu nisam covjek, tu ne kupujem haha. salu na stranu dm je super
Najbolji kruh na svijetu u dm-u 1.60, a u konzumu 4km.
Probajte poslati CV ili aplicirati na neki konkurs, 2x uradjeno vec, ispunjavao sve trazeno, a od njih nikad nikakav odgovor, da ne pricam o pozivu...
I ja imam slično iskustvo, mada sam davno nešto slao. Do je do neprofesionalnosti HR odjela ali i dalje imam pozitivan stav prema kompaniji, generalno.
To što si ispunjavao sve tražene uslove ne znači da trebaš dobiti odgovor, poziv ili posao. U državi gdje je ogromna nezaposlenost na svaki konkurs se javi minimalno par stotina ljudi koji ispunjavaju uslove.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nije ni čudo radnici prijavljeni četiri sata a rade ko robovi 10-12 sati treba ih protrkeljat ROBOVLASNICI U ovoj JEBENOJ bosni SVI JE MUZU