Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pare vec oprane, sva radna mjesta, vec zauzeta...
hvala Bogu pa je nesto profunkiconisalo
Hehe. Ovo je super. " Prema objavljenim tenderima, domaće kompanije koje se prijave imat će i preferencijalni tretman u skladu sa važećim propisima. " Pa samo pogledajte predmete nabavke i sve ce vam biti jasno. 110 kV oprema domace prozvodnje? Pa 90% opreme koju traze se nikad nije ni proizvodila kod nas (osim mozda sto TEO moze napraviti ormare). Ovo ostalo je uvoz 100%!
Super. "Prema objavljenim tenderima, domaće kompanije koje se prijave imat će i preferencijalni tretman u skladu sa važećim propisima." a oprema (sa izuzetkom ormara) se proizvodi u BiH isto koliko se ovdje proizvode jahte. Niđe veze.
hmmm..inzinjeri cega Elektotehnika,Informatika,Gradjevina,Masinstvo,..???
A od zaposlenih možeš napraviti porodično stablo.
Opet će SDP zaposlit samo svoje kadrove i gotovo priča....
Ovo se već zna ko će doći na radna mjesta (bratići, amidžići, raja koja su u istoj stranci sa nadležnim i sl... )
hahahah nmg da vjerujem ovih niksicevih isprdaka u komentarima, pa ofirni ste mamlazi poltronski jebbo vas niksic :D
jah.....dobile se pare pa da se zaposli jos rodbine. naruččili su i 5 auta ukupne vrijednosti 400,000 KM. Da se imaju čime i novi UO provozati. mater li vam lopovsku...
Kakve nam fajde kad su se SDP i SNSD rastalili i oko onih 200 miliona iz Elektroprenosa a 101% su se rastalili već i oko ovih radnih mjesta, muka mi je od ove najave "traže se ekonomisti, pravnici, inžinjeri..." FUJ!
pa i traže.....al po određenim familijama......ili da srede diplomu u travniku za mjesec dva :)
Je li igdje objavljen cjenovnik radnih mjesta ili je samo za partijaše....!!!!!!!!!!!!???????????
Nova radna mjesta su jedna od najpotrebnijih stvari za nas ... svaka cast Niksicu sto je pokrenuo pricu sa Elektroprenosom, nakon toliko godina ...
pi.šam i tebe i tvog stranackog predsjednika niksica
Gdje su objavljeni ti konkursi, na posao.ba nema nista jos ...
@#DUNJA# Hvala ti punoooooooooooo :)
dragoj dunji , a i aleksandri želim da se što prije zaposle. šteta je da osoba poput dunje čeka na posao. velika sramota za državu.
daj boze da neko posteno i zasluzeno dobije ovdje posao..
Više me od ovih investicija obradova ovo za nova radna mjesta :-) Koji je idiotizam bio držati 300 mil. KM u stranim bankama pa od njih uzimati kredite po visokim kamatama :(( Nema bez kompromisa pomaka.
za hidroelekttranu Vranduk uzeli kredit, a ukupna vrijednost projekta 120 miliona. gdje je tu logika