Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet nas lažeš fadile novaliću
Fadile kad bi na k.... rodio nokat imali bi 11 prstiju debilu
Nikakvo čudo nije što država propada kad je vode ovakvi "stručnjaci" koji samo pune vlastite džepove iz zajedničke kase.To se u civiliziranim zemljama zove pljačka.A gdje ima države ovakvi završavaju na dugogodišnjim robijama ponegdje i u grobu!
valjda trebamo izvoziti celik a ne uvozoti fadile
i treba nam uvoz željeza....ali u obliku kvalitetnih pajsera da se mlati politička banda...
Grebo vas onaj ko vas bira. Juga je nekada prvo popunjavala svoje kvote pa onda izvozila, sada molite za milostinju. Sad a ste napravili gladan narod kojeg kupujete za milostinju, pa i vi molite..
Majmune željezara Zenica trune dok ti razmišljaš o uvozu čelika. Mozak veličine lješnjaka
Eto ti mi znaš nešto o ekonomiji čobane jedan... Sad će kvota na tebe biti 1,01 da ćeš letiti iz te stolice debilčino.
Misu mekinjasuuuu
Fadile seoska varalice, jel to opet sve po zakonu
Kad se kvote EU popune kći Fadila Stećaja će da otvori firmu i ima ekskluzivnu licencu za uvoz čelika u bih, i onda će je prodati za 43 miliona maraka na koje neće platiti porez jer ima se može se.
Cilj je da ovaj Novalić i banda na vlasti sebe traži u toj priči sa 25% poreza.
zar nije cilj da se izvozi?!
Sta ce sad Mittal proizvodit celik u Zenici izvesti ga do Ploca pa ponovo za Kakanj po veoma povoljnim okolnostima. Ma to Fadile legendo pravi biznis pravis..
cao smradu novalicu,kada cu ja dobiti svoje pare koje mi vlada fbih duguje? poz