Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jos desetak godina sacekamo da oni ostare i eto posla... ups pa i mi starimo
Dvije bandere se preklopile na snimku i idioti odmah prave teorije zavjere. Nije nikakvo cudo i kada cetnici izmisljaju kojekakve teorije da se srebrenica nije desila kad ima idiota kao ti i kvazinovinara kvazinovina nazovi magazina "saf"
@Mirna Luka ti si velika budala!!!
Stalno stave neki naslov clanka na koji znaju da ce ljudi klikati. Ovo je vec deseta vijest ovog mjeseca na istu temu, sa malim izmjenama.
pa jel klix ili nije ;)
Primaju li muslimane :D
Kakve veze ima sto ce radnici biti stariji od 50 godina?Sta hoce reci?Zasto ce firme imati problema sa pronalazenjem kvallitetne radne snage?Zasto misle da su mladi kvalitetniji samo zato su mladji.Gluposti.Uz to drzava je odredila broj godina za penziju 67.Naravno da ce svako ostariti.To sto penzionirani radnici povremeno dolaze da rade,to je zato jer su radnicke penzije u Njemackoj jako niske, a mlade svi trebaju jer ih u startu placaju jako nisko,traze od njih da rade prekovremeno za nisku satnicu, mnogi dodju i odu,pa im tako uvijek fali radne snage.Mnoge zemlje EU kritiziraju Njemacku vladu da niskim cijenama rada postizu dobre izvozne rezultate.
ne fali njemackoj posteno placenih radnika, njemackoj fali BUDALA koje ce raditi za rucak i prljavi krevet u sobi u kojij spava 8-12 radnika ! ko voli - bujrum ...
Jel ovo neka provokacija za sve nas na birouu????
Sta mislite da je narod glup da ce povjerovati u tu pricu zemlje "mlijeka i meda" ? Zna se sta nas ceka gore, pranje ukenjanih baba, WC-ova, a s baustelom se trebamo udariti nogom u dupe.
a nasim mladima nedostaju mlade firme
A gdje su im mladi?
@arabija, ima magle ! :)
Bosanskoj mladoj radnoj snazi nedostaju Njemačke firme
https://www.youtube.com/watch?v=sOjIm2v-pJc
neka naruce jos pet miliona turaka nije problem
Inace su moji Bosanci veliki informaicari, matematicari, inzinjeri, masinci,... Ma ne treba ti pricati! - Bas ono sto Njemackoj fali...
Za bosance ima uvijek mjesta,2 mjeseca zavrsi medicinu u nekoj rupi,i pravac Njemacka prat guzice starcima,to se njima ne svidja radit.
aha ne dostaju im inzinjeri sa 2, 3 diplome i po 20 godina radnog iskustva
bas ste se pretrgli pisuci tekst
treba njima hamala
jok treba im foteljaša