Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabo ce hrcatima nesumljivo pomoci i pomaze ih ne ograniceno,ko ce pomoci Bosnjake,istjerali smo sve Arape koji su htjeli pomoci,nikome nesmeta sto sada ulazu po Srbiji.................
nisu ovo nikakve Svabe, ovo su domace lopuze sa frisko registrovanim GmbH koji u njemackoj svaka fukara moze napraviti za par dana ! a da su u kesu platili tih 5.000.000 , GARANTUJEM DA NISU ! te pare ce platiti jednog dana, kad zarade 10.000.000 ! ako ih ikada zarade i ako uopste plate ... sve u svemu, ovako smo i mi mogli privatizovati, ne treba nam "svabo" ...
Pa neka je. Je li možda bilo bolje dok je Pikl i kompanija iz Slovenije izvlačila pare, pa kad su sve isisali, ispalili se u nepoznato. Zar nismo skoro imali slično sa Tušem (a ranije SCT-om, Merkurom i sl. lopovima)?
Kakve Svabe, kakvi poslovi. Ovo opet neki nasi prevaranti iz svega stoje, koji su preko nekih posrednika osnovali firmu. Cuj to, firma osnovana u Novembru 2014. kupuje firmu u Bosni za 5,5 miliona. Nema sta, stvarno smo raj za prodavace magle i muda za bubrege. Mutne radnje iza ovoga stoje.
Ovo Duvno jednom spomenuto, a da nije o isljavanju hrvata
Od 11. novembra 2014. do danas Athabasca Investment je zaradio 5 475 000 i kupio Kapis. Što će im uopšte tvornica kablova, kad mjesečno zarađuju 2 737 500 evrića.
Da 'oce kupi i drzavu,ove Shvabe!Pa makar se nasi politikosi dodatno obogatili!
Krenuli smo, polako. Prvo kapital.
i ako kupe tebi je robovat za bosansku platu a ne za švabsku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)