Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a najprometniji aerodrom 2012. u Trebinju, kako je tamo stanje goriva?
a kako radi aerodrom na Sokocu?
Nebeskom narodu daj samo fiktivnih aerodroma ko u Trebinju i krmetine i njima dosta
"" Aerodromi u Banja Luci i Trebinju su najprometniji aerodromi u regiji a mozda i u evropi"... Navodi se u saopstenju Služba za odnose s javnošću Aerodroma Genocidne Tvorevine tzv."rs"
Ovo garaža a ne aerodrom:)
Da je gorivo dzaba , opet ce biti na gubitku , koliko to putnika slijece na dan u banjaluku , hahaha smijesni su tolike napore ulazu da Banjaluka postane kao neki grad vece vaznosti ali nikako da im podje za rukom, jer realno Banjaluka je naj obicniji grad i nista vise,,,
Samo nek' se radi. Banja Luka je jedan od ljepših gradova u Bosni i Hercegovini.
A grant za Medunarodni aerodrom Trebinje!?
SAD CU GA JA ZA CENERA TAMO NASUTI
ja aerodroma I sranja. ovo služi samo da DoDICK može koristiti onaj privatni avion
A mora da sipaju vodu u gorivo.
Koj su ovo seljacine u Rs banja luci da se dans bizni se pravi na svaki naci a oni stavi cijenu goriva kondasu najveci ajedrom u evropi.
Stvarno su smiješni!
Eto me tamo da naspem goriva za cvaju
Možel' se s traktorima na pistu?
Jos jedan nacin za dodu-ronhil da pokrade para. Njegov integral ce tocit tamo dizel a navodit ce da su velike avio-kompanije tocile gorivo (a da ne lete za BL se i nepita). A da avioni ne toce dizel nikoga nece interesova; to mislim na financisku inspekciju i tuzilastvo.
Niža cijena goriva na aerodromu, ali su niži i avioni.....
Aerodrom u Banja Luci, hu iz ju ?? :)))