Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo je turizam krenuo u Međugorju, i bilo bi lijepo da tamo uvedemo prvo brojanje, a i da se pojavi nakon Gospe i fiskalna kasa i fiskalni račun. To bi čudo bilo u ravni sa viđenjem Gospe, obzirom koliko je nevjerovatno.
ako misliš da je ima u mostaru, grdno se varaš ta fiskalna pravila uglavnom samo u Sarajevu vrijede
Niste u stanju javni WC kod gimnazije otvorit da radi dvije smjene i vikendom a nesto bi sa mafijom koja drzi Stari grad.Prijavljuje li iko apartmane i goste?
Pa i cenifu (na stepenicama) u starom gradu su pretvorili u suvernircu.
ulaz 5 maraka i svako ce da da a budzet za turizam napunjen - ne znate uzet pare pored te ljepote.
Hoce li prebrojavati i po vjerskoj pripadnosti, malo krvna zrnca da se prebroje?
Prvo rijesite one divljake ispod mosta što rade čamac ture, od divljih štandova i natpisa raznih se ne može uopće prići fino niti prošetati!
Kakve turiste u Mostaru, to Mostar nema. Ljudi budu u Hrvatskoj i bude im dosadno, dodju u Lodtar na jedno jutro i popodne, poseru se i vrate se u Hrvatsku, vecina i sok ne popije.
kad sam vidio red army grafite u staroj jezgri, smucilo mi se. hvo je sravnio stari grad ali red army u miru da sara vlastiti grad.
Sta kaze Zovko. jesteli ju pitali.
Aman što se zajebah pa otvorih, glupljeg naslova nisam pročitao. Čuj brojače turista
Oni izgleda racunaju pod turiste svakog ko prede iz katolickog u muslimanski dio grada
Vidi ovih sto.imaju kamenolom uz rijeku biser planete