Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH a i ostalim zemljama na Balkanu, potrebno je da ih vi fašiste pustite na miru, jednom za sva vremena !!!
O čemu ti pričaš ? Mi ih BUKVALNO MOLIMO da dođu i bace nam šaku keša ... Otjerati ih možeš odmah ... A onda izađi pred narod i objasni zašto nema invalidnina, plata, lijekova itd itd itd....
Invalidnina, plata, lijekova i ostalih stvari nema, zato što su fašiste koje su na vlasti, sve uzele sebi !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema vecih lesinara od ovog mmf zemlju zavale u dugove pa kazu koje ce zakone usvojit pa uzmu javna preduzeca a onda im valja vracat dug sa kamatom
Nisu oni lešinari nego smo mi debili ... Nemoj našu glupost da pripisuješ strancima, jer to nije tako ... Kriviš učiteljicu što ti je dala 1 a ne kriviš sebe što nisi učio ! Ako ti NICKNAME odgovara karakteru onda bi ovo trebalo da ti bude jasno !
Meni je izuzetno drago da se MMF ovoliko brine o Bosni. Šta bi mi bez MMF-a!?
Čuj šta bi ... Pa crkli bi od gladi ... i ratovali narednih 10-20 godina ...
Hvala Vam MMF-ovci što nam dajete pare bez kojih bi realno crkli od gladi ... Nadam se da će naše kćerke i unuke (a Boga mi i sinovi i unuci) moći zadovoljiti vaše sexualne perverzne apetite i da će Vam biti lijep užitak dok budete guzili naredna pokoljenja!