Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala klixu na brisanju komentara u kojem sam samo rrekao istinu o masonu todoricu.a ovim ste samo dokazali da je ovo cisto placena reklama...dovidjenja prijatno.
...čuj...nije se pametno zamjeriti vlasniku hrvatske :)
imal janjetine u merkatoru jeftino?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BINGO, NARODE, kupujte u BINGU, jer drži 70 % robe iz BiH. Konzum i Merkator manje od 20 %. Na Jadranu ne možete naći NITI JEDAN PROIZVOD iz BiH u Konzumovim marketima. Kolonizacija par exelence.
50% JE ZARADIO PRODAJOM DOMAĆIH PROIZVODA!
Bingo uskoro postaje Lidl,pregovori na vrhuncu
mason jebem vam pleme ALLAH JE JEDAN uzivas na ovom svijetu sta ces na vjecnom svijetu aa?
Ovom prilikom pozdravljam sve imbecile koji kupuju u mercatoru
Samo naprijed razvijamo Sloveniju. Nikad do pameti doci.
Svi trzni AL svi su pranje para bio sam svjedok milion puta....
jutros ovorih konzervu sardina. gledam je i nesto mi sumnjiva.Da pogledam rok trajanja (a nazalost rijetko to cinim) kad ono istekao u maju 2012!!! Kupljeno u Bingu neki dan. Sta sad? Pa stalno ovo podvaljuju, radi li sta ova sanitarna inspekcija???
PREKRIŽI I NAPIŠI TRAJNA KONZERVA!
Mene kao Bosanca ne zanima koliko je profitirao Merkator jer je to relativan pokazatelj. Više bi volio da čujem koliko imaju naših stalno uposlenih, kolika su im primanja, koliko im traje radno vrijeme, imaju li pravo na praznike... kad bi čuo te i još neke odgovore, možda bi se divio njihovoj uspješnosti.
nama nista nase ne valja treba levatima puniti dzepove,dok je naivnog bosnje i nase ce "komsije"super zivjeti
vise merkator ima bh proizvoda nego bh bingo,ziva istina
A gdje neće toliki profit ostvarit kad su najskuplji ... Ali, eto bitno je da se kupuje u Merkatoru.
"BINGO" je broj 1 domaći lanac u BiH! Zato Hrvati i sa Mercatorom mogu samo da rade u minusu.. a to što su povećali promet je logičan slijed jer i cijene su porasle u odnosu na 2012 god. A nadam se da će svi ti veliki lanci propasti (Konzum, Mercator, Drvopromet, Delta, Tuš, Interex).. samo Bingo neka ostane jer jedini Bingo gradi u BiH i cijeni radnike u svojim objektima..
...šef suhomesnatog...ili voća i povrća?
bingo cijeni svoje radnike? ti si lud, kolko ih izrabljuje to nije humano
Niko nista ne dodje da proizvodi i otvara tvornice. Svi samo dodju da otvaraju prodavnice i prodaju svoja govna.
....manja investicija, brži obrt, veći profit...u slučaju belaja, lako se izvuć, sa minimalnim gubitkom...
...uz to, niži troškovi rada, zamjenjivost uposlenih i odsustvo potrebe za visokostručnim kadrovima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da smo pametni kao što nismo Merkator i slični lanci koji nam prodaju okupatorske proizvode i uništavaju privredu - davno bi se iselili iz naše drżave.