Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osoblje napuhano do bola kao da rade u oblacima i imaju 1000aviona
Od kad digoše Cargo centar..jednostavnije uci u Hogwarts,a ko je iz prve izasao sa parkinga bude regrutovan za CIA-u!
0 udesa. Osim onog prvog kad je odabrana lokacija za izgradnju.
e to je lahak a parali poso...sjedis primas platu i "ocekuje 700000 putnika"...nemoj da se ko sta zezne pa uradi sta,
Preimenujte ga u Aerodrom " Jad i Čemerno " da za ovih 20 godina niste u stanju prosiriti i obnoviti kapacitete da mogu veci avioni sletjeti , da ne kontrolisemo svoje nebo a imamo sve kapacitete i uslove sramota . Šta vi slavite ba poklopite se usima lopovi
Veci avioni? Na sarajevski Aerodorm mogu za sada sletjeti svi avioni osim A380-800 KAKVE ti gluposti valjas ??? Cxx
Ne vidjeh ja ni jednog Boinga 727 ili slicnih a o airbus-u da i ne govorim , sve neki pajperi pa cak ti je nedavno na tv-u govorio dir. da ne mogu da prime vece avione zaostajemo za svijetom 100 godina izadji iz podruma majmune !
Ekspanzija aerodroma bila je u planu jos prije cetiri godine, sredstva iz vlastitih prihoda (aerodromska taksa) bila su obezbjedjena a aerodrom je imao i ***zit od blizu 40 miliona KM. Dolaskom danasnjeg direktora, nekadasnjeg prodavaca aviokarata na salteru sve je krenulo niz brdo. Prvo lobira da se projekat prekine pod paravanom da je to stetno i da nema potrebe ( u isto vrijeme, aerodrom u njegovom Zagrebu se siri ). Gospodin je pod istragom pred tuziteljstvom BIH jer je uhvacen da uzima mito za zaposlenja a njegov bezobrazluk ide do te mjere da je zaposlio sina Darijana jednog od ucesnika pljacke Cargo centra kao i sina svoje ljubavnice, diplomanta Bijeljinskom fakulteta, takodjer gradjanina hrvatske. Pored ovih, mnostvo sitnih javasluka kao naplacivanje parkinga svojim radnicima, boks kladionice u zgradi aerodroma i dosta toga. Ako zelite posao utovarivaca kofera, mozete to imati po akcijskoj cijelni od 5000 KM
Red bi bio kada bi prosirili terminale i malo ulozili u njega.Aerodrom daje posjetiocu prvu sliku i dojam o zemlji,a on onako malecni..
Nema komentara na članak. Budite prvi koji će ostaviti komentar.