Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solidna prezentacija aktuelnih problema i situacije u vanjskotrgovinskoj razmjeni BiH, a koja je produkt promišljanja neke od relevantnih osoba iz Vanjskotrgovinske komore BiH. Svaka čast! Samo mala opasaka. A, zašto generalni sekretar VTKBiH elaborira problematiku vanjskotrgovinske razmjene BiH??? Nije li to zadatak Ahmeta Egrlića, te Bune Bojića i Nemanje Vasića, koji se lažno predstavljaju kao predsjednik, odnosno potpredsjednici VTK BiH!? Jasno mi je, zašto se oni ne oglašavaju! Nestručni su, nekompetentni su i najobičniji su "ublehaši"!!!
bosna iz sve snage radi na izvozu, ali na izvozu mozgova...
imam svega najvise, nafte, plina, zeljeza, soli, vode itd., ali nedaju nam to da izvozimo jer im ne prija bogata muslimasnka drzava u centru evrope...
glupsone libija i alzir nisu u evropi naravno da govorim o bosni svako zna da imamo najvise resurasa istrazi malo
metali (SREBREnica, SREBREnik, OLOVO itd. itd.), so (TUZLA, najveci rudnik soli na svjetu), nafta (strucnjaci kazu da je ispod cjele bosne nafta i plin i jako duboko ide dublje nego igdje), vode (imamo najvise rjeka i pitkih voda)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prvo materijalna baza pa duhovna nadgradnja
...MA SAMO BA UDRI POLJOPRIVREDU I STOČARSTVO VIDIŠ DA SMO ZA TO ROĐENI ...NOKO NE ZNA I NEMOŽE FABRIKU OTVORITI A DA MU NESPUCAJU REKET ,SABOTAŽU I OSTALA SHRANJA..UGLAVNOM AKO JE NEGDJE ZAPISANO U EU DA ĆEMO SE BAVITI TIME ONDA ĆEMO SE I BAVITI ...ALI SAMO POD USLOVOM DA SE POVEĆA VRIJEDNOST NAŠIH PROOIZVODA JER MI NEĆEMO GMO I OSTALA SHRANJA NEGO SAMO KVALITETNI I UREDNO...NAMA BTW NE TREBAJU NIKAKVI CERTIFIKATI ZA IZVOZ NAŠIH PROIZVODA ALI NAM TREBA CERTIFIKAT I TO DAT OD STRANE NAŠIH PROIZVOĐAČA STRANOM PROIZVODU JER NIJEDAN NE ISPUNJAVA NAŠE KRITERIJE I KVALITET... DAKLE PROIZVODIĆEMO POLJOP. PROIZVODE I BAVITI SE STOČARSTVOM-NIJE PROBLEM ALI NEKA SE NAMA ODREDI RUSKO TRŽIŠTE JER ONI CIJENE NAŠ RAD,KVALITET A I UREDNO PLATE SVE I ISPLATI SE RADITI!!!!!!!!!!!