Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka bar nešto u ovoj Napaćenoj našoj fercera, pohvale za ovo!
Poklanjate?! nista vi niste poklonili sve cemo mi to platiti...
cuj poklanjaju... od poreza na plati i registracija pa i mmf je tu.Samo naprijed al nista nam ne poklanjate...
...PARDON 24.NOVEMBAR....:DDDDDDDD
...ZVAĆE SE 21. NOVEMBAR
hajd -hvala Bogu.... mic po mic..... pa valjda ce se od danasnje djece praunucad provozat se od B.Broda do Pocitelja.....mi sto ovdje pisem-sigurno necemo....nazalost.....
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
Čuj poklon građanima? :))) Taj poklon će građani vraćati kroz rate duuugi niz godina...
Samo tako nek se gradi. Jooooj kad ovuda protutnjim 200 ahaha
u golfu dvici ima da jurim trista. ahaaha
ko bi našem narodu ugodio, kad je sve blokirano - ne valja, kad se radi i gradi - opet ne valja... mene ako se pita, ova priča oko autoputa je najpozitivnija u posljednjih 20 godina ;)
Ništa mi pozitivnije nema nego kad čitam ove vijesti za autoput, osjećam se baš nekako evropski, svjestski :) sretna što naša država napokon počinje da bude dio svega toga.
... i ja se osjećam brazilski heheh :) super su ovo vijesti, super!
poklon je obicno besplatan, a ovaj poklon je kredit evropske banke, koji cemo vracati godinama. hvala na ovome super poklonu.
hajde makar su nešto probili treba izbore svakih pola godine ko u italiji e da je sad još kakvu probit pa na pivu
Svaka cast. Samo nastavite sa ovakvim tempom rada.
za godinu dana cete pisat kako je tunel manji za pola metra
Ja mislio da smo ovo dobili na poklon kad ono iz kreditnih sredstava.