Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bas uporni kakva radna mjesta u BiH samo uhljupi uzivaju rade po 4 iz jedne familije i sisaju drzavne jasle.Nema ovdje je odron poceo vec fali konobara majstora kuhara vozaca svi idu vani ili ce otici.Uhljubima nema penzija nije niko lud da radi za lokalne tajkune i uhljupe.Njemacka Austrija Holandija Slovenija vape za radnom snagom , a korona staje u BiH ce biti samo divlje zivotinje i uhljepi.
De ne supljirajte.Turizam nije ni na 20% se vratio,dijaspora 50% salje manje,a realni sektor Boga moli da ne izdahne. Zeljeznice ,rudnici,transport..Investitori traze bolju " klimu" od uhljepskih iz kancelarija.
Koliko imate stanovnika ako Slovenia sa 2.1 milijun ima 900.000 zaposlenih?
Pitajte Fadila N. kada će stići VAKCINE !!! Sve ostalo će vam se SAMO REĆI !!!
Kakva ba radna mjesta, gubite stanovnistvo, kompletna naselja odlaze a vi o radnim mjestima hahaha
Bravo fadil agaa
Koorton drzava. Nema nikakve socijalne zastite. Nije problem u parama, nego kvalitet zivota je los. Svi podjeljeni. Bosnjaci, srbi i hrvati. Umjesto da gradimo zajedno ovu drzavu, mi sami sebe nacionalizmom ubijamo, cistimo se etnicki sami. Prognoziraju na balkanu do 2050. Samo ce djedovi i nene ostat da zive.
Neka neko molim vas objavi podatak koji postotak je žena u reproduktivnoj dobi dobilo otkaz u toku pandemije. Čini mi se da je ih je ogroman broj.
Ma fadil počeo i penzionere zapošljavati, isovič samo stanca novo uposlene
izgunila je mnogo a vratila je malo skoro nikako kazu smanjena nezaposlenost a sute o podacima o zaposlenima jer ti podaci stagniraju ili se povecavaju puzevim koracima. Sva radna snaga ode vani raditi ovdje nema buducnosti sa ovim politicarima
Ima radnika ali nema sa iskustvom i znanjem...
Zasto bi neko prodavao svoje iskustvo i znanje za sitan novac ?
Sve zavisi ko daje podatke Pojedini se fale kad se zaposli 10 radnika.Kakvo je pravo stanje niko ne zna ili se to krije. Samo se zna (jer se prepucavaju ko je koga zaposlio) kad se novi uhljebi zaposle.
Sve je vrlo jednostavno od Vas nemaju nikakve koristi jer Vi sve nosite sa sobom a i Vas ne mogu ocima gledat osim kad im trebate na izborima
Kakva nas je nepogoda strefila, dobro je išta radnih mjesta ostalo i kazu dušmani Novalic vaki, Novalic naki... Hajmo onu: NIKO NEMA STO BOSNJAK IMADE, MUSLIMANA PREMIJERA VLADE.. 🇧🇦🇧🇦☝️
Da su 90-te...prosla bi ti prica...da su 2000-te jos bi smrdila ta prica...ali dodje 2014-ta smrad se utihnu...a u 2021-prvoj, snijeg pade na beharno voce...Mirises li Lipe ovih dana?Mic po Mic...Poljine.
Lopovska vlast koja samo gradjane pljacka, zaduzuju iste i nista ne rade.. dokle vise???