Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je odgovor za sve! Treci proizvodjac plina i drugi proizvodjac nafte na svijetu. Eno danas CNN najavljuje ubrzano potpisivanje sporazuma sa Iranom. Kao, Iranci nisu vise losi momci
Da, to će sa oduševljenjem da puste i prihvate Izraelci. I iz Irana bi plin prolazio kroz najmirnij dio svijeta. Kada bi se šalili.
I Maduro postaje sve simpaticniji
Čekaš da vjetar puhne da upališ svjetlo.
svugdje puse vjetar u nekom trenutku, ako ne puše onda ima sunca. zato se cijela evropa uvezala u elekteicnu mrežu
Iran ima najveće zalihe prirodnog gasa, poslije Rusije. Zbog sankcije izvoz tog plina je veoma ograničen. Ne znam šta dalje palamudite, te ovo te ono. Imate Iranski plin.
u pećinu dok ova kriza ne prođe.
Gretha Thunberg na aparatima !
Nema ih Sve ostalo je suplja za malu djecu
Rusija preko Ukrajine ulazi u Mađarsku, Srbiju, Hrvatsku, dolaze na Jadransku obalu. A kad imaš poziciju zapadnog balkana, sa projektilima onda si ozbiljan igrač.
u pećinu dok ova kriza ne prođe.
Nema alternative, Evropa je se zbog zelene politike toliko bacila po noge Rusiji i ostalim da nisu ni svjesni.. ali neka samo treba Dat zelenima prednost, bez alternative!
Pa treba. Fosilna goriva su otrov
ugalj je zlo sam nasi ovi seljoci to koriste