Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vam je kriv pa ne znate drzati visoku cijenu kao mi u BiH... :) :)
1litar = 1KM
Jedino u cemu je Dodikland bolji od FBiH je sto su manje cijene goriva. Hajde nesto pozitivno da ima i u Do Dickovom feudalnom posjedu.
Ko kaze da su niske cijene goriva :)... kod nas je vrijeme stalo bas u momentu kad su bile visoke! :)
Pa bogatasima je ovo problem, a nama siromasima dobro doslo.
Pozdrav Bosno , pronasli da vodu pretvaraju u gorivo . Sta ce nam nafta vise , rasprodaja . Pozdrav
Top 10 zemalja sa najjeftinijim gorivom na svijetu: 10. Iran €“ 0,25 eura 9. Alžir €“ 0,20 eura 8. Kuvajt €“ 0,20 eura 7. Turkmenistan €“ 0,20 eura 6. Libija €“ 0,18 eura 5. Bahrein €“ 0,18 eura 4. Katar €“ 0,15 eura 3. Saudijska Arabija €“ 0,13 eura 2. Egipat €“ 0,11 eura 1. Venecuela €“ 0,8 eura....
Ma dzaba im jeftino gorivo kad je rat stalno tamo.
Gdje su odgovorni za ovaj tržišni poremećaj, da ga izljubim ko najrođenijeg......
Krivi su srpsko - hrvatski zločinci , izdajnici iz uvrnutog Avazovog tornja i Dobrica Ćosić ;)
moraju na obuku u BiH, kako povećati cijenu i nikada je ne spustiti
goriva je bilo i bice ga dok je ljudi na zemlji, da ga dzabe daju mi ga nemozemo iscrpit hah
Vec je dosla "nemoralna" ponuda od strane SAD-a I Arapskih zemalja za sve ucesnike u kreiranju cijena goriva u BiH da im pokazu kako se drze visoke cijene cak I kada cijena goriva pada! :) :)
Vidi ovih arapskih bjednika, ne smiju da kazu ko je jedini i pravi krivac za sve, pa usput dodali i Rusiju. Kao oni objektivni. Krive svakoga pomalo. Zasluzili su da ih Amerika mrcvari jos 100 godina, beskicmenjaci odvratni.
Evo procitah zanimljiv clanak vezan za ovu temu pa da podijelim sa vama: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/poceo-novi-svjetski-rat-naftom
Sva sreča da mi nemamo nafteKod nas bi barel bio minimum 300$
Mamu im njihovu Pa jesuli normalni. Dosta je gorivo bilo preskupo, cijena treba jos opasti a ne da se bogate sve vise i vise. Treba ih sve bojkotovati i kupovati vozila na struju pa neka vide kako je kada se nema para, nego lijepo se medjusobno optuzuju zasto je jeftinija i kako da je poskupe. Neka i njihove drzave nekada bankrotiraju i dignu kredite. Stoka gladna i pohlepna dahoce sad nestati goriva pa neka se bogate.
Krivo je "more" i to Mrtvo more.
meni ovo smrdi na belaj vecih razmjera - da konkretiziram: svjetski rat
Ne, ne družiti se sa Amerima, ne, ne.