Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je u propala prijeratna industrija u Banjoj Luci
Kada se ja vozim po Bosni jedini gradovi kod kojih vidim da se najvise gradi su Banovici, Tuzla, Zivinice, Tesanj, a cuo sam da ja mislim u Gradacu ili Gracanici su svi stanovnici te opcine zaposljeni.
Gračanica ;-)
Sto se ne ugledaju druge opcine na nju i onda bi bila mirna Bosna, bez ikakvog prepucavanja vise
U odnosu na koju industriju je propala?Jeli Tuzlansku? Svoje dvoriste prvo sredi,pa onda mozes i kupiti komsijino.
Koju komsijinu? Ja kako sam upucen citava BiH je jos uvijek jedno dvoriste, mozda je u tvom mozgu nesto drugacije...
Ti se drzi Boljakovog Potoka iz koga vjerovatno nikad izaci neces.Preispitaj se malo i vidi sta u stvari hoces,jer nisi dobro upucen.Prvo,ti neznas sta je drzava.Ako mislis da je ovo jedno dvoriste,to "ponosan" izbrisi iz nick-a,ali ako mislis i ZELIS da bude jedno dvoriste,onda moras svoju avliju (u ovom slucaju KANTON SA) srediti,da ti pojasnim,ocistiti od evidentnog kriminala.Tek tada imas pravo da kritikujes druge kantone pa i sve gradove u BIH,jer vidjeti kod drugog trn u oku,a svom imati balvan,nije pametno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
placenicki clanak, ovo je finansirano od strane soros-a i rotschild-a, jos jedan pokusaj stranaca da prikazu da se u rs i bih lose zivi ! zele da narod ne vjeruje svojim stomacima nego njima ! lose stranci, jako lose izvedeno !
ovo je gomila dezinformacija i jasna propaganda od strane bosnjaka i belosvetskih kriminalaca a u cilju blacenja lika i djela glavnog baje
"Rudi Čajavec", "Incel", "Jelšingrad", "Unis", "Univerzal" samo su neki od privrednih subjekata u kojima su do početka rata radile hiljade radnika. a onda je usledila agresija BiH na Republiku Srpsku a ostalo se zna..bice nasa lepa BL opet gigant u slobodnoj srpskoj
Sumadinac a kako to jedna drzava moze izvrsiti agresiju na samu sebe a ovi tvoji zlikovci pobise hiljade ljudi? Znam ja da bi i ti rado klao, silovao i pljackao po Bosni ali tad si jos bio na maminoj sisi. A vecinu ovih firmi su tvoji opljackali i sve sto je bilo upotrebljivo je prevezeno u srbiju. To je poznata cinjenica kao sto su radili u okolini Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedina komunisticka zemlja koja je uspela da uzdignute glave izadje iz procesa privatizacije, koju inace jos nije zavrsila i u tome nigde ne zuri je Belorusija. Trenutna nezaposlenost tamo iznosi 1.2% (jedan zarez dva) i prosecna plata od 650€...besplatno skolstvo, zdravstvo i da ne zaboravim litar dizela po ceni od 1.5 KM
zato i smetaju evropi,ne igraju po njihovim pravilima....................
jaoo kad neko raspali toliko gluposti u jednoj recenici tesko da ikakav odgovor pomaze. Prvo kazes da cesi bolje zive a ne znas osnovnu stvar o belorusiji a to je da u njoj ne vlada komunizam. Drugo pokazujes ideolosku ostrascenost...kakve veze ima i da jeste komunizam. Pa mi smo pod komunizmom ziveli najbolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba listu političara koji su srušili pojedine fabrike objavit 1.Čović-Soko Mostar 10000 radnih mjesta, hajmo raja dalje nabrajajte...
...lakše nabrojat šta je ostalo...što nije sj­ebao rat, sj­ebali su stranački mafijaši...
...dok smo mi našu sačuvali...
Ovaj text je cisti napad bosnjaka na RS i na ''srpsko bozanstvo'' po imenu Dodik