Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mojoj trpezi su isključivo domaći, BiH proizvodi. Naučio sam to od Engleza koji isključivo kupuju sve što ima "british" label.
Sto ne kazete da su Arapi investirali........i treba nam ovakvih investicija na svakom koraku.
fuj, jebbo te arap smrdljivi.
@cfp ne smeta meni niko ko je voljan ulozit novac kako bi se otvorila radna mjesta i neko zaposlio pa imao od cega hranit svoju porodicu postenim radom.
ovo je bosanski proizvod koliko i megle mlijeko ili dukatova pavlaka.... arapska investicija arapske pare arapski profit..... ali dobra prica definitivno.
stari bosnaplod mom ocu ostao dužan preko 20 hiljada maraka... direktoru vila a poljoprivredniku i koperantima plaćaju u ovoj godini dugove iz 2012..... ovaj novi arap posluje bolje, ali i to je sve nekako jedva... čisto preživljavanje za poljoprivrednika dok drugi beru kajmak...
kod gustava fringa radnici rade max 8 sati, a kod ovog bosnaploda radnici rade 14 sati sedmično često bez slobodnih dana kad ja dođem kupiću tu firmu i radnici će raditi normalno po 8 sati max i imati platu od 1500KM minimalno sram te bilo vlasniče što izrabljuješ radnike
Svaka vam cast. Odlican design tegli!
Svaka cast za Bosnaplod
Samo radite Brčaci ne budite begovski narod k'o ostatak Bosne koji misle da zaslužuju ništa manje nego kancelariju.
Imamo ovakvu plodnu i lijepu zemlju, punu voda i kišnih sezona, i niko ništa neće da radi. Samo kahve ispijaju, cigaru za cigarom, i kukaju kako su gladni.
Svaka čast svakom časnom čovjeku u BiH koji zarađuje od zemlje ili od domaćih životinja, u tome je i Božiji blagoslov i zadovoljstvo privređivati vlastitim rukama.
Bravo moja podrska.
Cestitam Malike!!!
ja im dijelim racune..imajo 900 hiljada duzni za struju..hajd cao..
a đe su maline ?
Dzaba sve kad su i u Bosnaplodu plate 500 KM i radnici rade i po 13-14 sati, a u sezoni mozda imaju jedan slobodan dan mjesecno.
Svaka cast...probao sam sokove i džemove i zaista su dobri. Ovo je jedna od rijetkih arapskih investicija na pravu adresu a to je poljoprivredna proizvodnja.
Kulin visnja, super sok!
Sve cestitke!
Bosnaplod dozivio preporod.