Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek svake godine dodje, pokusava dati kredibilitet ovom forumu, koji je generalno neuspjesan i nema nikakve koristi od njeg.
udijeli nam sadake šejk
Gospodin čovjek veliki
Visoko pozicioniran? Vi nekog ovdje malo zezate, a? To kontate raja ne zna Google koristit? Pa lik je 710 na Forbesovoj listi ba.
jadan on...sad kad ka kojekakvi IzetBegovici i ostala raja izšane...ima da se plačući okrene ćiku !
crvenkapica ,pepeljuga ili aska i vuk? :))
Joj oni ove šeike dovode kojima pare padaju sa neba... Imaju naftu, izvadi je iz zemlje i proda papreno. Eto, to je sva njihova pamet. Dovedite brate biznismene iz Amerike, Japana, Njemacke, Njemacke, Danske, Svedske...dovedite iz nekih zemalja koji su zasukali rukave i napravili nesto... Ono mi dovodi arapa koji blage veze o zivotu nema, da nemaju naftu bili bi na nivou dzakarte, čada itd.
Da,, Arapi su investitori tipa, spremi mi sve, odradi posao, evo lova, daj mi profit jos veci. To nisu pravi investitori. Pravi investitori su iz Njemacke i Skandinavije, koji imaju know how, ne samo pare.
Jest ti up komentar, nevjerovatno... Ako neko ima projekat, a nema pare, dzaba mu.. Arap mozda nema projekat ali ima pare, ovo je prilika da se udruze.. A i nisu svi arapi bogati kao sto ti mislis, i ovaj je neki isplivao iz mase.. Ako malo procackas net, pogledaj malo cime se bavi jedan arapski biznismen, ap tebi je to mrsko...
eto pet godina od kad je poceo ovaj forum, evo nas standard ko da smo luksemburg. fala sejku bukvicu, fala bbi sto smo se svi oparili.