Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kupuju od amera i izraelaca i puse im ku...
Znamo šta je Švedski sto, a ovo je ono suprotno od njega Bosanski sto ,na kojem nema skoro ništa. Toliki novac "otimaju" od firmi za Vanjskotrgovinsku komoru, a onda vidimo ovo....Sramota.
Jeli to na čelu delegacije onaj bravar Bruno Bojić, lažni doktor nečega sa lažnim diplomama iz Splita, Zagreba i Beograda. Jad i ćemer od sajma. Halo, gledam sliku onog univerziteta i vidim državnu zastavu BIH naopako. Prodaju znanje, a neznalice predstavljaju državu i ne znaju postaviti zastavu. Ovih dana uočavam da naši uhljebi u SIPI, Državnom tužiteljstvu, u uredima skoro svih Premijera kantona, ma skoro na svim institucijama BIH imaju postavljenje ZASTAVE BIH-NAOPAKO. Pa to ne samo da je parodija, skandal i glupost nego i krajnji idiotizam.
I ostaće na prezentaciji. Kada će se naša roba pojaviti u Engleskoj, Njemačkoj itd. hahaha
pa bolji stand na otoci nego ovo,koji cirkus sviju mi
Je li bila Bajra pašteta bez konzervansa?
Da šeici mogu merak umakati.
Pateticno :-( Ovo vise lici na "buvlju pijacu" nego na sajam bosanskih proizvoda Postovana gospodo "poslovni ljudi", Imate toliko nezaposlenih dizajnera i marketing specijalista, a predstavljate nas u svijetu kao fukaru. Mogli ste unajmiti bar privremeno par mladih sposobnih Bosanaca/Bosanki da vam ovo organiziju kako to dolikuje Bosni.
Jel ovo i madraci se prodaju,bih...svaka čast samo naprijed.Ako su iz Kaknja dobri su.
Sve cestitke nasem ambasadoru na profesionalnom odnosu prema drzavi
Dakle izvozimo i u Kuvajt!!! Na prvoj slici sve "izlozeno" razbacano, bez ikakvog "umjetnickog" izlaganja. A vidjela sam i traku selotejpa na stolu sa prehrambenim artiklima. Sta radi selotejp na stolu?
Nolje ne doci na sajam, nego doci nepripremljen
E eto nek imaju kod nas sta da kupe jadna majko svoja !!!!
Mila moja Bosna :-) Potpuna negacija marketinga. Nista foliranje i prezentacija. Evo vam voda, keks, kafa, brasno na sto, pa ko voli nek' izvoli :-) Sad bih otisao u Kuvajt i izljubio sve nase "biznismene" jednog po jednog, osim ove sa Americkog univerziteta.
jadno izgleda.