Komentari (489)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Accor Hotels Svicarska grupacija, nikakve veze sa Izetbegovicem.. pa dajte neke dokaze da je ovo kao Bakirovo, svaki dan se izmisljaju razne price o Bakirovim "parama", a de mi samo recite vi SBB uhljebi.. od kuda Fahri pare.. jel bgti zaradio posteno..
Ti si jedna smdrljiva bjedna pickaaaa sto pluje po klixu a nemas ni za kafu bjedo balavi mamuuu ti jebemmmmmm
Na izbore idi i budi najbrži, Baketova stranka sve će da ih sprži ! ❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tito je otvarao fabrike, puteve, škole, bolnice, za narod, a ovaj zeleni tvor otvara hotele i trzne centre svojih jarana
A ja sam otvarao pickuuu tvoje stareee hebo ti tito materrr ti balavi znaš koje tito
Jel imo ko drugi da doze a ne izmetbwgovic i denis😂
Otvori mi svoja vrata,ja sam čovjek koji kuca.
Ovaj Skaka izgleda kao Radeljaš kad je bio mlad.
Svi politicari su isti ja ne znam kako neko moze da ih razlikuje. Oni zajednickim snagama 'zele' bolju BiH, a dogovorima je vode u propast.
Lijepo izgleda.. Urbano.. Ajd da metropola bude metropola.
Ono drzava nam je uredje sve top samo nam je ovaj hotel falio... Ovo je za jos par direktorskih mjesta SDA stranke...
Bakir nastavlja ono sto mu je Babo poceo. Stvaranje islamske drzave. Ko je procito islamsku deklaraciju za kakvi su oni a vamo ko neke zrtve
Ja ne mogu zamisliti ni Plenkovića ni Dačića na otvaranju nekog hotela, a da ne pominjem premijere i predsjednike normalnih država. Koja je ubleha ova SDA i ovaj riđobradi .
Riđobra-GADi
nema alkohola ali ima prostitucije i droge...haj ja jednom se zivi
CESTITAM GAZDA BAKIRE PRELIJEP HOTEL SI OTVORIO PRELIJEP I GLAMUROZAN HOTEL JOŠ U CENTRU U NAJVAZNIJOJ OPCINI U BIH CIM DOBIJEM POSAO I NASPEM GORIVO PO 2,36 KM ETO ME DA I JA MALO UZIVAM U TOM GLAMURU I SJAJU JOS JEDNOM ISKRENO TI CESTITAM NA OVAKO LIJEPOM I SKUPOM HOTELU SELAM
MIRSAD HADZIKADIC ZA PREDSJEDNIKA!!!
CESTITAM GAZDA BAKIRE PRELIJEP HOTEL SI OTVORIO PRELIJEP I GLAMUROZAN HOTEL JOŠ U CENTRU U NAJVAZNIJOJ OPCINI U BIH CIM DOBIJEM POSAO I NASPEM GORIVO PO 2,36 KM ETO ME DA I JA MALO UZIVAM U TOM GLAMURU I SJAJU JOS JEDNOM ISKRENO TI CESTITAM NA OVAKO LIJEPOM I SKUPOM HOTELU SELAM
PA JEL VAM DOSTA BAGRO LOPOVSKA I KRIMINALNA OTIMAŠ BAKIRE OD BOŠNJAKA SA TURCIMA I GRADIŠ ZA ZETA SRBINA BIJEDNIČE JELI TI BABO PRODAO SREBRENICU I CIJELU ISTOČNU BOSNU ZA OVO.... I DA BORCE TUČEŠ PO ULICI KO KEROVE !!!!!!!
Pa javna je tajna da Kirba ima najmanje 5% dionica od SCC-a
Umjesto da se zaposljava omladina, da se otvaraju fabrike i druge stvari koje su potrebne da bi narod bio zadovoljan a i da bi drzava bila jaka i stabilna Izetbegovic, Zvizdic otvaraju hotele od kojih ova drzava nema nikakvu korist. Al narod ce znati kazniti one koji ne rade i to na izborima.