Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se u islamu kaže za pranje para?
Respiratologija
Halalosum
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hocel morat Fadilu platit porez.
Daju 4 miliona Fadilu i onda mogu pokloniti. Sitnica.
Neće, Fadil će uzet sve! #fadileoprosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skonto čoek da su ga uzeli 3-4 x u odnosu na stvarne troskove i bris iz bosne.. halal sve
Povlačenje stranih investitora iz neke države, prvi je predznak rata. Samo glupi bošnjo kad sve skonta, već će se naći sa lovačkom puškom u patikama, na nekom od punktova.
Nije loše, još jedan vanjski teren, staze, hiking, treking, moderniji hotelčić, apartamani fini, pa biciklistička staza do Travnika, na ćevape, Stari grad na Vlašić, juniori, kadeti, pripreme, takmičenja rukometna, zimi skijanje, fino izreklamirati, instagram, fazoni, svašta bi se tu moglo raditi i zaraditi.
Investitori iz EU i SAD dosad poslali nekoliko desetina milijardi € . I dalje siromašna i korumpirana.
masallah bilmezi to nemogu shvatiti sta znaci vakuf
Nadam se da ga neće prodati kao Haži babin harem u BL...vakufi se ne smiju prodavati
A ja investitora i qurcina,otidjite u srbiju pa da vidite sta su investitori......ovi tkz.investitori prave u bih talibaniju,a bosnjo ocekuje da mu amerikanci spasu drzavu,hahaha
Malo sta ovdje ima veze sa Alahom. Ne budite naivni. 😏Nesto se izjalovilo pa su predali IZ, da ne propada kad je vec odradjeno, ali nisu to ucinili iz humanitarnih pobuda, garantujem.
A oće li praviti kamp za islamsku vojsku?
Ma bravo prepametni, svi ćemo sad letit tamo da se obučavamo. I obučavati ćemo se i danju i noću. Samo da bismo vlasima čorbu zapržili.. Eeeee, moje budale, da nije klixa ne bi nam ni na pamet pali.
Ovde nisu ciata posla sigurno
taman za bajramskih turnira
Prevarile gs bosnje garant! Nista novo!
Kad efendije raspucaju turnir u nogometu.
Ovi će u njemu prodavati maglu
citam komentare ako je vecina stanovnistva ovakva pa nismo bolje ni zasluzuli neg da budemo zadnja rupa na sviralu, strasno !!!