Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dosta lijepih primjera, ali naš narod ne voli da čita lijepe vijesti, samo crnu hroniku i gdje ima mržnje. Dovoljno je samo gledati dnevnik Federalne TV, otkako je Avdo Avdić urednik moraš popiti lexaurin prije nego pođeš gledati. Sve je koncipirano u negativističkom tonu, senzacionalistički, tendenciozno, novinari sebi na javnom servisu dozvoljavaju da budu ironični, daju zaključke šta gledalac treba da misli... Zato gledam BHT1, TV1 i Hayat, tamo se bar može vidjeti nešto i ljepše iz ove zemlje.
Upravo tako; izgleda da je kod nas trend da bude sto gore, crnije i pesimisticnije po medijima. Na kraju krajeva to i privlaci neku paznju. Ima kod nas dosta ljudi koji imaju uspjesan biznis, kako ovdje tako i vani. Legalno naravno. I pogodi, niko od njih ne prati ove gluposti od nasih medija jer je to cisti gubitak njihovog produktivnog vremena.
ja gledam zbog voditeljica <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da ima, i uvijek je bilo... samo sto nas "filuju" negativnim informacijama iz dana u dan pa onda i najveci optimistima naginje ka pesimizmu!
Sretno zenicani moji! Svako dobro Bosno i Hercegovino! BiH u
nadam se da ne misle pokusati prodati svoje proizvode u eu sa sloganom " cisti sve osim obraza"? :)))
Dobar im je deterdžent za suđe... :-)
I tecni sapuni :)
Svaka čast giganti naši!
Narod zna - gdje god nema narodnih parazita i pijavica da se prikaće tu ima nade.
Sirovinu uvoze iz ultrechta kod holandije i sirovina se zove đe ba ono nestalo
ima nade ali ....... jedno veliko ALI .......
...srećno :)