Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...e pokakim se na ove sve kvazi eksperte i stručnjake bez ikakvih pozadina...ma vala...ruku na srce bosna i hercegovina i nema nikakvog ekonomskog stručnjaka...imamo ekonomski fakultet ali nemamo ekonomiju stoga zaključak logičan slijedi... ...nemaš kadar!
...aha haha, to onih što misle ako im je Zlatko bio profesor da su bogu pamet pokupili hahaha
Imamo mi stručnjaka, još samo da su pošteni.
Dragi Klixovci opet ste svoju ostricu upravili u krivom smjeru. Vi se ljutite ovdje na Hurtica sto nam kazuje sledece: kad je cijena barela nafte bila 112 dolara tad je litar goriva kostao 2.5 KM. Sad je Barel 65 a cijena litre 2.25. Cijene sirove nafte je opala 40% a maloprodajna 10%. Hurtic je u ovom slucaju samo konstatovao neprihvatljivo stanje. Budimo ljuti na distibutere a ne na g. Hurtica.
E ja sam danas u Bijeljini nasuo pun rezervoar bezolovnog za 2,00 po litru, ima da potraje. Do tad ce se valjda smanjit cijene jos bar na 1,7 KM.
Nadaj se prijatelju...
jah, q.rca i stručnjaka.Hurtić zvani ''pdv''.
Hurta,poznat iz studentskih dana,kada su "nestajale" knjige iz fakultetske citaonice,onima koji su ih ostavljali na pauzi!
ovaj lik5554 i CIA jedna te ista osoba hahaha a jos se svadjaju hahah
a ja se pitam gdje nam je ovaj strucnjak za pdv.. sjeca li se iko emisije on i zaltko na face, zlatk odonio neki racun i rekli da se nadju poslije.. i nikad.. ovaj upljuvao kako ce nam biti bolje....
Al nas deru ko zadnje papane.
Jesu brate bezobzirni.... I ko sad kaže da nije valjala "dogovorna ekonomija".... Čitav "naftni lanac" sada ubira nezasluženi extra-profit... Dok se cijene ne smanje na realnu vrijednost, treba sipati 4-5 litara, najviše do 10KM, ako im ne možeš ništa, barem ih nervirati......
kakvo 10 km i bakrači.Toliko sipam kada hoću da ga napunim.Treba im to sve zapaliti
Sreca za ovo govno izvuku ga svake godine da nesto kaze javno
...što ti je "expert"...
...đesi, jbt, ja se zabrinuo za tebe :))